GTA 5 utökade och förbättrade vanliga frågor

Mark Brown

Medan pre-release-marknadsföringen för Expanded and Enhanced antydde nytt innehåll som motiverade den “expanderade” delen av titeln, är den faktiska releasen definitivt mycket mer fokuserad på den “förbättrade” sidan av saker och ting.

E&E ger äkta 4K, uppskalad 4K, 60 FPS och HDR-stöd för GTA 5 och GTA Online tillsammans med förbättrade texturer, partikeleffekter, ljuseffekter, reflektioner och skuggor över Xbox Series X|S och PS5, samtidigt som det ger anpassningar av användargränssnittet och minskade laddningstider. . E&E använder sig också av 3D-ljud och uppslukande kontrollåterkoppling.

I GTA Online kan spelare använda karriärbyggaren för att komma igång när du börjar, så att du kan välja ett företag, flera fordon och andra föremål som du kommer att äga direkt när du börjar. Du kommer också att få en startpengarboost för att hjälpa dig att komma till rätta. Den här funktionen designades för att göra inträde i spelet mer tillgängligt efter 8 år av konstanta DLC-tillägg.

På tal om DLC-tillägg, Haos Special Works kommer också till GTA Online med den här utgåvan, med nya tidstest, nya lopp, nya fordon, nya fordonsuppgraderingar och fler tillägg till LS Car Meet, inklusive en rolig ny funktion som låter dig köpa exakt kopior av andra spelares anpassade fordon.

Next Post

Appar kommer snart att behöva skickas till App Store med Xcode 13

Apple har påmint utvecklare om att appar snart kommer att behöva skickas till App Store med Xcode 13. Från och med den 25 april 2022 accepterar Apple endast inlämning av appar som är byggda med den senaste versionen av dess IDE. “iOS-, iPadOS- och watchOS-appar som skickas till App Store […]

Subscribe US Now