Grand Theft Auto: San Andreas-karaktärerna ser fantastiska ut i AI-genererad konst

admin

Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition är lätt ett av de bästa sätten att njuta av några av de mest ikoniska bitarna i spelhistorien. Paketet, som säljs individuellt, består av remasters av GTA III, Vice City och San Andreas. Även om det inte njöt av den bästa lanseringen, har Rockstar Games och Grove Street Games gjort ett utmärkt arbete för att förbättra kvaliteten på varje titel.

Grand Theft Auto: San Andreas har återsläppts på flera plattformar ända sedan den kom ut 2004.

Grand Theft Auto: San Andreas-karaktärerna ser fantastiska ut i AI-genererad konst

Hittills har Epic Games Store och Steam-utgåvan av de individuella remastererna tagits emot bättre jämfört med den första lanseringen.

Med det sagt, drev remastern bara upp hungern efter ordentliga remakes av de nämnda spelen. San Andreas, i synnerhet, fick en fantastisk Unreal Engine 5-remake av ett fan förra året. Nu har ytterligare ett fan gett San Andreas ett ansiktslyft med hjälp av AI.

u/AaronGP blev viralt efter att ha delat resultaten av hans AI-genererade konst på r/StableDiffusion. De förklarar att de använde en kombination av ControlNet, Img2Img och RealisticVision för att skapa realistiska versioner av karaktärerna från GTA: San Andreas.

Det är inte riktigt som en fullständig remake för moderna plattformar, men AI-konsten retar vad som kan vara om Rockstar Games underhåller idén.

GTA: San Andreas väcktes till liv med ControlNet, Img2Img & RealisticVision
av u/AaronGNP i StableDiffusion

GTA: San Andreas släpptes ursprungligen 2004 för PlayStation 2. Det anses vara en av de mest inflytelserika titlarna i historien. Berättelsen kretsar kring CJ Johnson, som återvänder till sin hemstad, San Andreas, efter sin mammas död. Men när han återvänder till den gängtyngda staden får CJ reda på att vissa saker har gått från dåligt till värre. Spelet är fortfarande utan tvekan det mest kontroversiella bidraget i serien på grund av dess skildring av våld, sex, hasardspel, såväl som gängtillhörighet.

Rockstar Games återvände till San Andreas med släppet av Grand Theft Auto V 2013.

Om det är någon tröst så ser GTA: San Andreas inte halvdåligt ut i sin senaste remastrade form.

För tillfället är Rockstar upptagen med att uppdatera GTA Online samtidigt som han arbetar med GTA 6. Enligt rapporter är GTA 6 ett steg närmare lansering.

Next Post

GTA Online: Bonusar och kampanjer för veckan den 2 mars

Special Agency Week med bonusar och kampanjer kring The Contract-uppdatering i GTA Online Bonusar och kampanjer för veckan 2 till 8 mars 2023 Kändisar behöver hjälp i Los Santos, det är bra, om du har kändishjälpbyråns verksamhet kan du hjälpa dem men framför allt ladda dem. Fram till nästa torsdag […]

Subscribe US Now