Topp 5 bästa datorhögtalare för spel

admin

När du spelar dina favoritspel är det naturligt att höra spelets ljud i all sin glans. Speldatorhögtalare hjälper dig att göra just det. Dessa le … Läs mer

Bidraget De 5 bästa datorhögtalarna för spel publicerades först på TecnoTuto .

När du spelar dina favoritspel är det naturligt att höra spelets ljud i all sin glans. Speldatorhögtalare hjälper dig att göra just det. Dessa låter dig njuta av uppslukande ljud, och det bästa är att du inte behöver bära restriktiva hörlurar eller hörlurar.

Datorhögtalare är inte begränsade till bara spelljud. Du kan titta på videor eller filmer och njuta av varje detalj. Och ja, du kan också leka med den inbyggda belysningen som följer med högtalarna.

Om du vill att dina gamingheadset ska vila är dessa några av de bästa speldatorhögtalarna. Men innan dess,

1. Logitech G560 LightSync

Erbjudanden

Logitech G560 PC Gamer-högtalare, DTS: X Surround Sound, integrerad LIGHTSYNC RGB-belysning, 2 satellithögtalare och en subwoofer, uppslukande spelupplevelse - svart
Logitech G560 PC Gamer-högtalare, DTS: X Surround Sound, integrerad LIGHTSYNC RGB-belysning, 2 satellithögtalare och en subwoofer, uppslukande spelupplevelse – svart

 • Integrerad LIGHTSYNC RGB-belysning avger spelbestämda färger och ljuseffekter som utlöses av ljud från många populära spel
 • Explosiv 240-watts toppeffekt och unik givardesign ger enormt ljudutrymme för en mer intensiv spelupplevelse
 • Integrerad DTS: X Ultra surroundljud skapar ett 3D-ljudutrymme så att du kan höra spelmiljön från alla vinklar
 • Två satellithögtalare och en subwoofer med låg uteffekt producerar otroligt detaljerat ljud med tydliga höga frekvenser, ett fullt mellanregister och djup, kraftfull bas.
 • Anslut och växla mellan fyra enheter med mångsidig USB, 3,5 mm och trådlös Bluetooth-anslutning för spel, musik och mer

Logitech G560 LightSync

Logitech G560 LightSync är en av budgethögtalarna på listan, och ändå ger den en mängd funktioner till bordet. Den innehåller en subwoofer och en RGB-stråle. Utöver det erbjuder den imponerande prestanda med ett rikt, uppslukande ljud. Från röster till musik till rika ljudeffekter, du kan höra dem alla i detalj.

Designen på dessa PC-högtalare är enkel och minimalistisk. De är små och runda, och du kan enkelt placera dem bredvid din spelmonitor, och de kommer att smälta in perfekt med dina andra tillbehör. Eftersom G560 Lightsync är trådbunden kommer du att behöva fokusera mycket på kabelhantering, speciellt om du letar efter ett rent och snyggt utseende.

Samtidigt fullbordar belysningssystemet cirkeln. Det finns fyra olika belysningszoner som du kan konfigurera med Logitech Gaming Software. Det finns några anpassningsalternativ och du kan justera surroundljudsinställningarna eller equalizerinställningarna.

En av nackdelarna med denna högtalare är att den är tätt lindad till subwoofern och det finns inget sätt att stänga av subwoofern utan att stänga av högtalarna. Men för priset, ger G560 Lightsync ett övertygande fynd till bordet.

2. Creative Pebble Plus 2.1

Erbjudanden

Creative Pebble Plus 2.1 USB-drivna datorhögtalare med bottenutgångssubwoofer och drivrutiner för långa kast, upp till 8 W RMS total effekt för datorer (svart)
Creative Pebble Plus 2.1 USB-drivna datorhögtalare med bottenutgångssubwoofer och drivrutiner för långa kast, upp till 8 W RMS total effekt för datorer (svart)

 • KRAFTFULL SUBWOOFER MED UTTAG BOTTEN | Creative Pebble Plus-högtalarna har en nydesignad 4-tums bottenportad subwoofer för anmärkningsvärd kraft och djup, vilket ger en betydande uppgradering av ljudprestanda jämfört med sina föregångare.
 • STYRNINGAR MED 45° HÖJD | Med 2-tums mellanregisterelement med 45° höjd, lutas Pebble Plus-högtalarna specifikt mot användaren, vilket ger det bästa ljudet och säkerställer att användaren är i centrum för uppmärksamheten.
 • HÖG FÖRVÄRNINGSLÄGE | Få ut det mesta av dina Creative Pebble Plus-högtalare! Med en enkel knapptryckning kan du komma åt High Gain Mode för att öka uteffekten till 8W RMS för mer robust basprestanda och ljud i hela rummet – utan att kompromissa med ljudkvaliteten. En 2A USB 5V-adapter krävs (ingår ej)
 • ENKEL ÅTKOMST VOLYMKONTROLLER | Volymkontrollerna är bekvämt placerade på framsidan av högtalarna för enkel och bekväm åtkomst
 • USB-DRIVS FÖR MER BEKVÄMLIGHET | Drivs av USB och ansluts till dina enheter via en 3,5 mm AUX-ingångskabel, Pebble Plus-högtalare eliminerar behovet av ett eluttag samtidigt som basen fördubblas med din externa subwoofer.

Creative Pebble Plus 2.1 adresserar en av de viktigaste begränsningarna hos Logitech Lightsync: den låter dig stänga av subwoofern. Coolt eller hur? Och för priset erbjuder Pebble Plus 2.1 ett skarpt, fylligt ljud. Konstruktionen är solid och det överkomliga priset gör den till en attraktiv högtalare.

Högtalarna är cirkulära medan subwoofern har den typiska rektangulära formen. Som vi alla vet är det de små detaljerna som spelar en viktig roll i högtalarna. I det här fallet är det drivrutinernas 45 graders vinkel som ser till att ljudet når dina öron direkt.

Som den ovan måste du fixa en stor röra med kablar. Det finns ingen inbyggd RGB-belysning.

Som nämnts ovan är ljudet klart och skarpt. Levererar berömvärd låg bas för låten "Silent Shout". Som du kanske vet ger många högtalare inte tillräcklig bas för låtar med låg bas.

3. Razer Nommo Chroma spelhögtalare

Razer Nommo Chroma - PC Gaming Speaker System 2.0 (ljud via USB eller 3,5 mm-uttag, baskontroll, 3 'glasfiberdrivrutin, RGB Chroma-belysning)
Razer Nommo Chroma – PC Gaming Speaker System 2.0 (ljud via USB eller 3,5 mm-uttag, baskontroll, 3 "glasfiberdrivrutin, RGB Chroma-belysning)

 • Anpassade 3-tums drivrutiner i glasfiber för total akustisk klarhet
 • Basportar för bakprojektion med förbättrad basutgång
 • Basratt med automatisk förstärkningskontroll för ultimat mångsidighet
 • Med 3-tums drivrutiner för rikt, kraftfullt ljud
 • Precision i att bestämma specialpositionen för spel så att du aldrig missar ett skott

Razer Nommo Chroma spelhögtalare

Razer Nommo Chroma ser väldigt annorlunda ut än vanliga datorhögtalare, allt tack vare sitt spotlight-liknande utseende. Och om du är någon som älskar att ge ditt spelbord ett distinkt utseende (och du inte vill kompromissa med ljudkvaliteten), kan du inte gå fel med Nommo Chroma.

Återigen, dessa är trådbundna datorhögtalare. Det finns ingen separat subwoofer, men den erbjuder spelorienterat ljud med rik bas. Ljudet är tydligt, och oavsett om det är konversationer i spelet eller rikt ljud, kommer du att kunna höra allt när det är som bäst. Den långa cylindriska designen hjälper till med korrekt basresonans.

Dessa spelhögtalare är enkla plug-and-play-enheter. Drivrutiner installerar sig själva och du behöver inte slösa dyrbar tid på att leta efter rätt programvara.

Som de flesta speltillbehör inkluderar dessa Razer-högtalare även RGB-ljus. Det finns några anpassningsalternativ och du kan växla mellan färger, ljuseffekter och hastighet.

4. Razer Leviathan Gaming och Music Soundbar

Razer Leviathan - 30W Soundbar, svart
Razer Leviathan – 30W Soundbar, svart

 • Kompakt och mångsidig design
 • Surroundljud 5.1. kanalsurround
 • Analog, optisk och Bluetooth V4.0 APTX Trådlös anslutning
 • Driven Dolby-teknik
 • 3 förinställda equalizerlägen för spel, musik och filmer

En annan soundbar från Razer är den så kallade Leviathan. Det är inte en konventionell högtalare. Istället är det en soundbar. Höjdpunkten med denna produkt är att den kan interagera direkt med spelkonsoler som Xbox One och Sony PlayStation. Ännu viktigare, denna Leviathan erbjuder anständig ljudkvalitet med rik bas, allt tack vare subwoofern.

Till skillnad från de tidigare högtalarna finns det några ytterligare anslutningsalternativ. Du kan till exempel ansluta din telefon till soundbaren via Bluetooth.

En av Razer Leviathans främsta styrkor är dess subwoofer. Det hjälper till att leverera fyllig bas och tummar och väcker spelljud till liv. Det är en mångsidig soundbar och du kan även använda den för att lyssna på musik eller titta på film. Filmens ljud är dock lite nedslående.

Razer Leviathan är dock dyr och kostar lite mer än sina tidigare motsvarigheter. Om du letar efter en mångsidig högtalare och du älskar basljud så är det värt att överväga.

5. LG Ultragear GP9

LG Ultragear GP9

För att få bästa möjliga ljudupplevelse medan du spelar kan du överväga LG Ultragear GP9 soundbar. Höjdpunkten med denna soundbar är dess bärbara formfaktor. Den är designad för spel och låter dig chatta med dina lagkamrater genom den inbyggda mikrofonen. Wow, eller hur?

Om du måste veta, kommer ingen av högtalarna ovan med inbyggda mikrofoner. Mikrofonen har intelligent brusreduceringsteknik som skiljer din röst från resten av spelljudet. Och så kommer din röst att sändas utan något brus eller förlust av klarhet.

Höjdpunkten med Ultragear GP9 är det inbyggda batteriet. Den drivs av ett 2600 mAh batteri och kan hålla i upp till 5 timmar på en laddning. Och när det behövs kan du koppla in den i uttaget. Och ja, du kan också ansluta din telefon via Bluetooth.

Ultragear GP9 erbjuder kraftfullt ljud. Spelljud låter chockerande och uppslukande. Och närhelst du behöver dämpa den kan du alltid göra det via den stora vredet på toppen.

Men den här spelhögtalaren från LG är dyr. Men som vi sa tidigare, om du vill satsa på speltillbehör så är det det bästa alternativet.

Spela på!

Spelljud är lika viktigt som spel. Och när ljudet inte är i nivå med resten av ditt system, tar det bort magin ur spel. Såvida du inte är intresserad av konkurrenskraftigt spelande visar sig dessa datorhögtalare vara ett bra köp. Det bästa är att de flesta av dem är lätt prisvärda och erbjuder bra valuta för pengarna.

Så vilken av dessa kommer du att köpa?

Bidraget De 5 bästa datorhögtalarna för spel publicerades först på TecnoTuto .

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

Vilken är den bästa digitala fotoramen?

Att använda rätt digital ram är viktigt för att njuta av dina minnen utan att behöva oroa dig för utrymme i dem eller något annat. Två av de digitala fotoramarna ... Läs mer

Inlägget Vilken är den bästa digitala fotoramen? publicerades först på TecnoTuto .

Subscribe US Now