GTA Online Hangar Business Solo Money Guide

admin

GTA Online har massor av lukrativa affärsalternativ som du kan gå efter för att tjäna miljoner på nolltid, med vissa tjänar du mycket mer än andra.

En av de företag som ingen trodde skulle bli lönsamma i GTA Online är smugglingsverksamheten, vanligen kallad “Hangar Business”.

Efter San Andreas Mercenaries DLC-uppdateringen har Hangars blivit ett gångbart sätt att tjäna pengar, tack vare olika buffs de fått. Den här guiden leder dig genom varje steg för att driva en lönsam “Hangar”-verksamhet.

Köp Hangar

För att börja måste du köpa en Hangar. En Hangar bör vara en prioritet för varje GTA Online-spelare oavsett deras affärsaktiviteter, eftersom det är det enda sättet att lagra ditt flygplan.

Du kan köpa två olika Hangarer på Los Santos International Airport (LSIA) och tre på Fort Zancudo.

Även om Fort Zancudo Hangars är dyra, är de mycket bättre eftersom de ger dig tillgång till Fort Zancudo utan någon önskad nivå.

Om du inte bryr dig för mycket om Fort Zancudo-inträde, för all del, gå med det billigare alternativet på LSIA. Den billigaste, LSIA Hangar A17, är tillgänglig för $1 200 000 (grundpris). Den dyraste, Fort Zancudo Hangar A2, är tillgänglig för ett baspris på 3 250 000 USD. Du har också ett billigare Fort Zancudo-alternativ till ett grundpris på 2 650 000 USD.

Hangar Living Quarter

De flesta uppgraderingar är rent kosmetiska, men vi rekommenderar att skaffa Living Quarters (+$235 000) och en Workshop (+$1 150 000). Living Quarters låter dig spawna vid din Hangar, och Workshopen låter dig uppgradera ditt flygplan, om du skulle besluta dig för att göra flyguppdrag samtidigt som du skaffar produkter, vilket är ett bra alternativ att ha.

Inköp

Efter att ha köpt en Hangar är du redo att starta ditt smugglingsföretag. Först måste du köpa de produkter du kommer att sälja för att tjäna pengar. Du kan göra det genom att gå till ditt Hangar-kontor och använda den bärbara datorn. Det finns åtta olika typer av produkter du kan köpa. Medan varje erhållen låda säljs för $30 000, har varje typ flera lådabonusar. Vissa har en högre procentuell bonus än andra.

Hangarkontor.

Till exempel, om du köper 3 förfalskade varor (lådor), kommer de att sälja för $90 000. Om du har 5 förfalskade varor kommer du att sälja dem för $150 000 med en 5% bonus. Bonusen på 5 % är en extra $7 500, vilket ökar den totala vinsten till $157 500.

Inköpsflik på den bärbara datorn.

Bonusprocenten fortsätter att öka för var femte lådor. Så nästa procentuella bonusökning kommer att vara på tio lådor. Du kan ha upp till 50 lådor per produkttyp.

Detta kalkylblad visar alla bonusprocentsatser. Det är också värt att notera att Ron tar 2,5% av den totala mängden såld.

Med tillstånd av Castlevania1995 på Reddit.

Grafen visar att medicin, kemikalier och narkotika är de mest lönsamma produkterna att sälja, speciellt när du har 50 lådor, vilket ger en bonus på 70 % när du når taket.

Bonusarna på medicin-, kemikalie- och narkotikalådor innebär också att du inte ens behöver lägga för mycket tid på att samla in dem. Att bara returnera 25 lådor ger dig fortfarande en bonus på 35 % vilket är mycket anständigt.

Luft eller land?

När du startar ett inköpsuppdrag får du två alternativ. Du kan antingen gå med ett land- eller flyguppdrag.

Air-sourcing-uppdrag är några av de värsta uppdragen och är mycket tidskrävande.

Om du är en solospelare rekommenderar vi att du går med Land sourcing-uppdragen, eftersom uppdragen är enkla och mindre tidskrävande. Det kan ta allt mellan 3 minuter och upp till 10 minuter att slutföra dem. Om du har ett snabbt fordon bör du vara bra att gå. Vanligtvis räcker det med din organisations vråk eller till och med din förtryckare Mark II. Vråken kan dock vara lite långsam. Raiju-jetplanen är också ett utmärkt alternativ till Oppressor Mark II för landuppdrag.

Nedkylningar

En annan viktig sak att notera är nedkylningsperioden efter att du har slutfört ett inköpsuppdrag. För varje typ finns det olika nedkylningsperioder. Du måste vänta tills nedkylningen tar slut innan du kan köpa produkten igen.

4 minuters nedkylning på Chemicals som solospelare.

Varje lådatyp har en basavkylningstid, men den ökar med 1 minut för varje låda du köper. Följande tabell visar nedkylningsperioderna för både co-op- och solospelare. Vi är intresserade av solo-nedkylningsperioderna.

Den här grafen är också från samma kalkylblad av Castlevania1995 på Reddit.

När du spelar med vänner ökar antalet lådor du kan köpa beroende på hur många spelare som gör det med dig.

Till exempel, om du har två vänner som spelar med dig, har du tre spelare, inklusive dig. Detta låter dig köpa tre lådor under uppdraget, vilket lägger till ytterligare minuter till nedkylningen när uppdraget är klart.

Om du har tre spelare och köper förfalskade varor, kommer din nedkylningstimer att vara 4 minuter (bas 1 minut + 3 minuter för tre inköpta lådor). Om du gör det solo tar det 2 minuter (bastimer för nedkylning). Du kan bara köpa en låda som solospelare.

Tupp

Rooster är en ny karaktär som introduceras i din Hangar tack vare San Andreas Mercenaries DLC-uppdateringen. Du kan prata med Rooster och låta honom köpa lådorna åt dig genom att betala honom $25 000. Han är dock inte den bästa om du vill maximera din vinst.

Rooster är också ett bra alternativ om du bara vill slutföra smugglingsutmaningar som att “skaffa 1 000 lådor.” Bra alternativ för att passivt fylla upp din Hangar.

När du betalar Rooster för att köpa lådorna kan du inte ange vilka backar du vill köpa. Detta kan förstöra din bonusstruktur. Om du bara vill köpa narkotika, medicin eller kemikalier kan du inte specificera dem, istället måste du betala och be. Det är därför vi tror att inköp via Rooster är ett slöseri med tid.

Han är fortfarande ett bra alternativ om du inte bryr dig om bonusarna. Men bonusar är anledningen till att den här verksamheten är så lönsam i första hand.

Försäljning

När du har köpt produkterna är du redo att sälja och skörda dina vinster. Du måste återvända till ditt Hangar-kontor och komma åt den bärbara datorn för att sälja din produkt. Från toppen, gå till fliken “Sälj” för att se alternativet att sälja dina inköpta produkter.

Du kan antingen sälja en produkttyp eller all tillgänglig last. Den kan användas till din fördel för att rotera mellan två lasttyper och få 25 av varje (till exempel narkotika och kemikalier), och sälja alla (50 lådor totalt) för att maximera din vinst och fungera optimalt.

Ditt säljuppdrag börjar när du klickar på knappen “Sälj för $XXX” under ditt produktnamn. Återigen kommer du att få en möjlighet att sälja via antingen Land eller Air.

Som solospelare rekommenderar vi att gå med Land, vilket är mycket enklare.

Att sälja landvägen är enkelt eftersom oavsett hur många lådor du säljer får du bara ett reafordon. Om du däremot väljer alternativet Air selling kan du få upp till två, tre eller fyra reafordon, beroende på hur många spelare som finns i din organisation.

Observera att du måste komma till varje plats innan timern tar slut. Lyckligtvis är tiden du får mer än rimlig, och borde enkelt kunna sälja alla lådor inom den givna tiden.

Du kommer alltid att få tio avhoppspoäng som solospelare.

Vinster

Om du säljer 50 lådor med medicinska förnödenheter, kemikalier eller narkotika, kan du tjäna $2 550 000 som solospelare. Det inkluderar 70% bonus. Det kan ta lång tid att köpa alla produkter, men det är värt det. Konsensus är att det kan ta allt mellan 5 timmar och upp till 7 timmar att köpa alla 50 lådor som solospelare om du använder en Raiju eller en Oppressor Mark II.

Bonus med hög efterfrågan

Om du bestämmer dig för att sälja lådorna i en fullständig offentlig lobby, är du berättigad till en High Demand Bonus, vilket är en extra 50% bonus. Om du säljer 50 lådor med medicinska förnödenheter i en fullständig offentlig lobby kommer du att tjäna hela $3 825 000.

Om du har 18 spelare i en lobby får du en 45% High Demand Bonus (2,5% per spelare), och om du är i en lobby med 20+ spelare får du en 50% High Demand Bonus (2,5% per spelare).

Att sälja i en offentlig lobby är mycket riskabelt. Se till att du tar reda på lobbyn du spelar i, och om du ser några sörjande eller spelare slåss mot varandra, sälj inte i den lobbyn!

Det tar lång tid att köpa produkterna och om en sörjande bestämmer sig för att ta sikte på dig kan dina ansträngningar gå till spillo. Det är en situation med hög risk och hög belöning, men vi rekommenderar att du säljer i en inbjudningssession.

Uppskattning per timme

Låt oss uppskatta hur mycket du kan tjäna per timme, förutsatt att du är en solospelare som gör land source och säljuppdrag. Vi uppskattar att en spelare kan ta ungefär 5 minuter att köpa en enskild låda med en Oppressor Mark II eller en Raiju-jet. Detta innebär cirka 12 lådor per timme, vilket ger dem en vinst på 360 000 USD (12 x 30 000 USD). Det kommer att vara cirka 540 000 $ med en bonus med hög efterfrågan (50%).

Allmänna uppdragstips

Det finns olika typer av uppdrag du kan få när du köper dina produkter. Landuppdragen är extremt enkla att göra, även som solospelare. Du får tre till fyra typer av uppdrag, var och en kräver att du går till en specifik plats, tar en låda och tar tillbaka den till din Hangar.

Tips #1

Under ett av inköpsuppdragen får du i uppdrag att ta tillbaka en behållare med en låda inuti. Du kan spara tid genom att förstöra behållaren och plocka upp lådan.

Du behöver inte dra tillbaka hela behållaren till Hangaren.

Behållaren är alltid rödbrun. Använd explosiva vapen för att förstöra den och ta tag i lådan. Kliv på din Oppressor Mark II eller Raiju Jet för att flyga tillbaka till Hangaren.

Narkotikalådan föll på marken efter att behållaren förstörts.

Tips #2

När du får inköpsuppdrag som kräver att du öppnar en lucka till ett garage, måste du hitta en generatorlåda och förstöra den. Generatorlådan är alltid utanför byggnaden, någonstans runt den. Den kommer alltid att vara inom den gulmarkerade zonen på din minikarta.

Det är aldrig för långt borta.

Ibland är generatorn svår att hitta eftersom den kan vara bakom ett föremål, till exempel en stor container.

Generator gömd bakom en container

Tips #3

Du kan hämta containrar i ditt fordon.

Det är därför Oppressor Mark II är ett utmärkt alternativ för att köpa dessa lådor.

Tips #4

Närhelst du får ett inköpsuppdrag som tar dig till en kraschplats för att söka efter den tappade lådan, stanna i ditt fordon och kör runt i den gulmarkerade zonen tills en grön låda är markerad på din minikarta.

Gul zon representerar olycksplatsen.

Du kan undvika att slåss mot fiender genom att göra detta och söka på webbplatsen på ett säkert sätt. Om du är i en Oppressor Mark II eller en Raiju Jet kan du göra detsamma och dra fördel av höjden, eftersom lådan kommer att glöda på marken. Det är mycket lättare att se det på natten.

Medicinsk tillbehör som finns inom zonen.

Tips #5

Du får bara ett fordon och tio avlämningspoäng när du säljer din produkt som solospelare. Du får 20 minuter på dig att leverera alla tio lådorna, vilket är mer än tillräckligt med tid för dig att sälja alla lådorna.

Endast ett fordon leker med tio avlämningspunkter.

När du startar säljuppdraget är det enda större avståndet du måste täcka från ditt lager till den första avlämningsplatsen. Resten av avlämningsställena ligger nära varandra.

Du kan också använda en Avenger eller en Bobcat för att dra ditt leveransfordon till den första avlämningsplatsen, men det räcker med att köra bil. För sammanhanget ägnade jag flera minuter åt att försöka hitta några avlämningspunkter och lyckades ändå leverera allt med 4 minuter kvar på klockan. Det leder oss till vårt nästa tips.

Tips #6

Om du får Los Santos huvudstad som ditt leveransområde måste du känna till de underjordiska avlämningsställena. Punkterna ligger mestadels inne i avloppet, som du kommer åt genom att gå genom tunnelinfarten som visas på kartan nedan.

Det är bäst att gå från Access Point 1 och gå ut genom Access Point 2, gå igenom alla avlämningsställen som kommer längs vägen.

Det finns flera (4-5) avlämningsplatser under jord, som kan nås snabbt om du går in via rätt åtkomstpunkt. Det finns två åtkomstpunkter. Den ena är ingången nära kasinot (Access Point 1) och den andra är från huvudvägen (Access Point 1).

Den korrekta att gå igenom är huvudvägsinfarten (åtkomstpunkt 1), eftersom den tar dig genom hela tunneln, så att du kan leverera till alla platser efter varandra och så småningom leder dig till avfarten (åtkomstpunkt 2).

Det var här jag tillbringade större delen av min tid med att ta reda på var avlämningspunkterna fanns, men jag lyckades ändå slutföra säljuppdraget solo.

Det avslutar vår Hangar affärsguide. Kolla gärna in våra andra detaljerade guider för att tjäna pengar för att maximera dina GTA Online-intäkter.

Next Post

Hur man får en gratis Penaud La Coureuse sportbil i GTA Online

Grand Theft Auto Online, spelet som aldrig upphör att utvecklas, har nått ännu en milstolpe med introduktionen av en ny iögonfallande sportbil, Penaud La Coureuse. Som en del av San Andreas Mercenaries DLC droppmatningsfordon, injicerar fordonet, tillgängligt som en del av uppdateringen den 20 juli, en ny dos av spänning […]

Subscribe US Now