Skådespelare läcker potentiell inblandning i GTA 6 via CV

admin

Vi lever i en tid av digitala brödsmulor, där de mest till synes ofarliga detaljerna kan antända en löpeld av spekulationer. Detta gäller särskilt när det kommer till de heliga hallarna i Rockstar Games, utvecklaren bakom Grand Theft Auto och Red Dead Redemption.

Rockstar Games tystnad om GTA 6 är skyldig till att fans gräver fram allt de kan få tag på för att se om det går att koppla tillbaka till spelet.

Idag vänder vi våra förstoringsglas till en nyfiken upptäckt på CV:t av skådespelaren Reggie Talley (The Marvelous Mrs. Maisel, Power Book III: Raising Kanan) som har satt spelgemenskapen i brand med gissningar.

Talleys CV, som ursprungligen rapporterades av ComicBook, innehåller ett intressant projekt med kodnamnet “Fireball”. Spännande nog är den verkliga titeln på detta projekt “att bestämmas”.

Detta ofarliga kodnamn har väckt ivrig diskussion bland fans och branschinsiders, med många fans som spekulerar i att Fireball kan vara en arbetstitel för den efterlängtade Grand Theft Auto VI.

När vi närmar oss GTA 6:s releasefönster hoppas fansen att Rockstar sakta ska börja dra tillbaka gardinen för spelet.

Ryktena verkar rimliga. Det är trots allt inte första gången namnet ‘Fireball’ dyker upp i samband med Rockstar. Förra året listade skådespelerskan Natonia Monets CV också samma kodnamn. Eftersom Rockstar enligt uppgift har åsidosatt andra potentiella remasters för att koncentrera sina ansträngningar på GTA VI, verkar det allt mer troligt att Fireball och GTA VI kan vara en och samma.

Ytterligare ett tillägg till denna upplyftande gissning, redigerades Talleys CV snabbt för att radera alla referenser till Fireball när fansen höll fast vid ledtråden. Ett klassiskt fall av “strejk och reträtt” kanske? Eller var det ett enkelt fall, oavsiktligt och inte relaterat till GTA VI? Som med många aspekter av Rockstars verksamhet, är sanningen fortfarande lockande svårfångad.

Det är värt att notera att Talleys förmodade inblandning inte är den enda castingspekulationen som gör vågor i spelgemenskapen. Bryan Zampella är ett annat namn som svävar runt, med fans övertygade om att han har fått rollen som Jason i det nya spelet, efter en Instagram Live-session med Rockstar Games-utvecklaren Joey Rubino.

Men mitt i allt spekulativt ståhej är det viktigt att komma ihåg att Rockstar är mästare på konsten att missrikta.

Fireball kan mycket väl vara ett helt annat projekt. Skådespelaren Michael Ursus CV pekar på ett hemligt VR-projekt från Rockstar. Kan “Fireball” vara ett kodnamn för denna mystiska VR-upplevelse, som inte är relaterad till Grand Theft Auto-serien?

Utan något officiellt ord från Rockstar förblir dessa teorier just det: teorier. Men när vi går närmare det ryktade releasefönstret för 2024-2025 av GTA 6, växer förväntan på mer konkreta detaljer starkare.

Folk bör inte glömma att Rockstar Games är ett tillräckligt stort företag med finansiell kapacitet att arbeta med flera projekt samtidigt.

Fans letar ivrigt igenom alla möjliga informationskällor, från de kryptiska t-shirtarna i Grand Theft Auto Online till meritförteckningarna av potentiella röstskådespelare.

Medan Rockstars hemlighetsfulla karaktär bara väcker spänningen och spekulationerna, längtar fansen efter en påtaglig avslöjande.

Tyvärr ser det inte ut som att Rockstar är färdig med att spela tankespel med sin publik.

Next Post

GTA Online: Nyheter, bonusar och reor för veckan den 20 juli

Sheep La Coureuse, denna helt nya bil kommer till GTA Online tillsammans med en speciell tävlingsvecka Bonusar och kampanjer för veckan 20 till 26 juli 2023 För den här veckan sätter Rockstar Games pedalen till metallen med tillgången till den helt nya franska bilen, den sportiga Penaud La coureuse, men […]

Subscribe US Now