GTA 6 kan kallas GTA Vice enligt läcka

Mark Brown

Vi har fått vår första post-officiella bekräftelse av GTA 6-läckan, och om detta är något att gå efter, nu när katten är ute ur påsen om Grand Theft Auto 6, kommer vi att se många fler insiders dela deras rykten på kort sikt. Den här gången handlar det om spelets namn, som kanske inte alls blir en numrerad titel.

År av förväntan, spekulationer, läckor, rykten och till och med frustrationer om nästa spel i franchisen har ensidigt hällts in i namnet “GTA 6”. Men spelet efter GTA 5 behöver inte nödvändigtvis vara 6 alls – den här franchisen är inte främmande för onumrerade bidrag, och med eviga klassiker som San Andreas och mindre kända spin-offs som Vice City Stories där ute.

GTA 6 kan kallas GTA Vice enligt läcka

Under årens lopp, medan läckor har varit vaga, inkonsekventa och motsatta, har en av de vanligaste och ungefär konsekventa detaljerna varit det rådande ryktet om att nästa spel i serien återvänder till Vice City. Som sådan kommer det namn som informatören föreslår i det här fallet inte som en stor överraskning.

Enligt Matheusbr9895_ innebär intern prat från Rockstar Games att det slutgiltiga namnet på spelet inte har spikats ännu, men för närvarande överväger utvecklarna “något liknande” GTA Vice, sätta snurr på siffran “VI” genom att kombinera den med ett platsnamn och en hänvisning till det stilistiska namnschemat populariserat av Miami Vice.

Det är värt att nämna att samma källa tidigare förutspådde att Expanded och Enhanced kommer att försenas till april eller maj, och ändå bekräftade Rockstar Games nyligen releasedatumet den 15 mars, så ta den nya informationen som du vill. Tweeten är formulerad som “något liknande” och “kan ändras” i alla fall, vilket gör att den verkar ganska tunn när det gäller läckor.

Med buzz runt spelet utan tvekan förstärkt av den officiella bekräftelsen, kan vi förvänta oss att fler liknande, mindre läckor kommer att översvämma våra tidslinjer inom en snar framtid.

Next Post

Microsoft planerar att uppvakta tillsynsmyndigheter med "Open App Store Principles"

Microsoft går före potentiella nya lagar som styr appbutiker genom att tillkännage sina Open App Store-principer. Förra veckan rapporterade Developer om Apples senaste kamp mot sådan lagstiftning efter att företaget skickat ett brev till amerikanska lagstiftare och uppmanade dem att avslå S. 2710 – ett lagförslag som skulle tvinga Apple […]

Subscribe US Now