Falska GTA 6-annonser lurar folk att ladda ner spelet

admin

Grand Theft Auto-serien är inte främmande för rykten och obekräftade läckor som tenderar att dyka upp online ibland, trots allt är det ett av de mest populära spelen genom tiderna. Nu, mitt i hajpen inför nästa avsnitt i serien, har fans stött på falska annonser som vilseleder spelare att ladda ner Grand Theft Auto 6.

Tidigare i år erkände Rockstar Games officiellt utvecklingen av den mycket efterlängtade uppföljaren, Grand Theft Auto 6. Studion är känd för sin diskretion när det gäller kommande spel. Det officiella erkännandet skapade dock mycket hype och nyfikenhet bland fansen, vilket i sin tur har lett till att eventuella tillhörande GTA 6-rykten blomstrat på den upparbetade fanbasen.

Falska GTA 6-annonser lurar folk att ladda ner spelet

För några månader sedan började falska GTA 6-annonser att dyka upp på Youtube. Annonsen skapades genom att sammanställa filmer från spel som Need for Speed, Saints Row och GTA 5. Även om det inte var uppenbart till en början var det tydligt att syftet med annonsen var att samla in data från användare.

Spola framåt några månader, och den senaste falska presenterar en annan onlineannons. Först rapporterad av en Redditor Ya_Boi_uh_SkinnyPeni, den falska onlineannonsen inbjuder användare att besöka en webbplats och spela GTA 6 gratis.

Annonsen har också en falsk GTA 6-logotyp med en stadssilhuett i bakgrunden, vilket är i linje med rykten om att spelet äger rum i Miami, som kan lura en vanlig person.

Till skillnad från annonsen några månader tidigare är syftet med den senaste falska annonsen okänt. Det krävs dock inget geni för att säga att oavsett formen på dessa annonser, så tjänar de inte något bra för användare eller klickare.

Nästa del av ett av de mest efterlängtade actionäventyrsspelen kommer inte att släppas inom kort. Enligt en pålitlig insider, Tom Henderson, kommer GTA 6 inte att släppas förrän sent 2024 eller 2025.

GTA 5 har satt standarderna och fansens förväntningar ganska höga, och det ska bli intressant att se hur Rockstar Games överträffar deras mest framgångsrika spel hittills. Det råder ingen tvekan om att alla ögon är riktade mot uppföljaren eftersom Take-Two Interactive själva har sagt att nästa spel i omgången kommer att sätta kreativa riktmärken för spelindustrin.

Visst förväntas inget mindre för en väntan värd nästan ett decennium.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Next Post

GTA Online: Lista över kommande bilar i uppdateringen The Criminal Enterprises

The Criminal Enterprises DLC: Listan över kommande GTA Online-bilar Som med varje uppdatering i GTA Online kommer nya bilar senare under veckorna som följer i veckoinnehåll, The Criminal Enterprises DLC är inget undantag från denna regel. Som vanligt har vi grävt i uppdateringsfilerna för att se vilka bilar som kommer […]

Subscribe US Now