Rockstar lovar att fixa farliga GTA Online-missbruk

admin

Hela Grand Theft Auto Onlines PC-community avskräcks från att logga in på spelet just nu efter att rapporter om ett farligt utnyttjande dykt upp under helgen.

Rockstar för att fixa Gta Online ExploitDen cheatmeaker som är ansvarig för utnyttjandet kan komma att få en rejäl böter om Rockstar Games vidtar rättsliga åtgärder.

Det nämnda kryphålet kan orsaka allt från mindre störningar som att förlora spelframsteg och valuta till skadade konton och, i vissa fall, försämrad PC-prestanda. Inte långt efter att utnyttjandet blev allmänt känt har Rockstar Games utfärdat ett uttalande.

Rockstar lovar att fixa farliga GTA Online-missbruk

Här är vad Rockstar sa om det pågående problemet:

Vi är medvetna om potentiella nya exploateringar i GTA Online för PC, som vi siktar på att lösa i en kommande planerad säkerhetsrelaterad titeluppdatering.

Om du tror att du kan ha upplevt några relaterade problem, kontakta Rockstar Support.

Exploateringen av “fjärrkörning av kod” skonar ingen. Det betyder att du är sårbar för det så länge du spelar GTA Online på PC. Fusket distribuerades genom North Online GTA-fuskmoden, som sedan dess har tagit bort den kränkande funktionen och bett om ursäkt och sa att det var “dåligt omdöme från min sida för att jag lade till denna publik.”

Det är inte klart om Rockstar Games eller Take-Two Interactive kommer att vidta rättsliga åtgärder mot fusktillverkaren, men det är inte omöjligt. Domstolar beordrade hackare med oändliga pengar att betala mer än $150 000 under 2019.

GTA Online-communityt testar lösningar för spelare med skadade konton, men ingen har visat sig fungera 100 % av tiden. På grund av detta rekommenderas det att undvika att spela GTA Online tills Rockstar har korrigerat saker.

Guardians anti-cheat-programtillverkare, Speyedr, avrådde till och med från att spela GTA Online på PC och har gått så långt som att ta bort Guardian från GitHub.

Rockstar för att fixa Gta Online ExploitSå här föreställer du dig att fuskmakaren kommer att bli när Take-Two Interactives advokater börjar knacka på hans dörr.

Det är värt att notera att Bandai Namco och FromSoftware hanterade en liknande sårbarhet. Det tvingade dem så småningom att stänga av Dark Souls-seriens multiplayer-servrar i ungefär sex månader. Vi hoppas att Rockstar inte behöver ta till sådana åtgärder med GTA Online.

Next Post

Hur man utför Taxiarbete och låser upp Taxi Liveries i GTA Online

Rockstar Games har äntligen introducerat det som förväntades läggas till i GTA Online när det först släpptes, Taxi missions. Taxiuppdrag är ett klassiskt sidoliv som finns i alla GTA-spel hittills. De erbjuder ett sätt att fördriva tiden och tjäna pengar. Med lanseringen av GTA 5 fanns taxiuppdrag i Story Mode […]

Subscribe US Now