Högprofilsläcka kommer inte att påverka utvecklingen av Grand Theft Auto 6

admin

Du kan inte säga att Take-Two Interactives vd, Strauss Zelnick, saknar förtroende.

Arbetet med GTA 6 kommer att fortsätta som vanligt trots incidenten i september.

Enligt chefen för Rockstar Games moderbolag kommer GTA 6-läckan från september inte att påverka spelets utveckling.

Den senaste GTA 6-läckan är en av de mest massiva läckorna i historien. Informationsdumpen innehöll 90 videor och skärmdumpar tagna direkt från en tidig utveckling av GTA 6. Läckan hjälpte ingen förutom att bekräfta tidigare spekulationer och rykten om GTA 6. Men den viktigaste delen är att läckorna gjorde det inte skada utvecklingen av GTA 6.

Så här sa Zelnick om läckan:

När det gäller läckan var det fruktansvärt olyckligt, och vi tar den typen av incidenter på största allvar. Det finns inga bevis för att några materiella tillgångar har tagits, vilket är bra, och definitivt kommer läckan inte att påverka utvecklingen eller något liknande. Men det är fruktansvärt nedslående och gör att vi blir allt mer vaksamma i frågor som rör cybersäkerhet.

GTA 6 kommer att ha stora skor att fylla när den kommer ut när den är ute.

I samma intäktssamtal avslöjade Take-Two ytterligare en milstolpe för Grand Theft Auto 5 och Red Dead Redemption.

Enligt siffrorna har GTA-serien sålt över alla andra tv-spelsserier utanför Call of Duty, Mario, Tetris och Pokemon, med 385 miljoner sålda enheter. Till ingens förvåning är nära hälften från GTA 5 med 170 miljoner sålda enheter. Red Dead Redemption-seriens försäljningssiffror gick också upp med ett par miljoner till 70 miljoner världen över.

GTA 5:s siffror sätter en hög ribba för GTA 6 att försöka hoppa över. GTA 5 har rekordet för den snabbaste underhållningsprodukten att nå en miljard i detaljhandelsförsäljning i historien, vilket den uppnådde på tre dagar. Trots sin ålder fortsätter Rockstar Games att uppdatera GTA 6 med patchar och uppdateringar. Den senaste ger spelare ytterligare en anledning att hoppa in och organisera tjuv med sina vänner.

Next Post

Topp 8 gratis marknadsföringsverktyg för sociala medier online för nystartade företag

Om du precis har lanserat en ny start är en av de saker som borde stå högst upp på din agenda att skapa en effektiv strategi för sociala medier. Ingen vettig företagare har råd att ignorera sociala medier i denna tid. […]

Subscribe US Now