17-årig misstänkt bakom GTA 6-läckor redan i polisens förvar i Storbritannien

admin

Efter att ha skrivit “FUGITIVE” i sin dator förra helgen kanske den misstänkte bakom hackningen av GTA 6 vill börja spamma “LAWYERUP” istället.

Rockstar Games och Take-Two Interactive har ännu inte släppt uttalanden om gripandet.

[quicktake]

Misstänkt bakom GTA 6-läckor redan i polisens förvar i Storbritannien

Bara dagar efter att nyheten om ett massivt Rockstar Games-dataintrång bröt ut har polisen gripit 17-åringen som tros ligga bakom hela fiaskot.

Teknisk journalist, Matthew Keys, var den första att rapportera om händelsen. Keys hävdar att källor har berättat för honom att den inblandade personen är en del av en större hackergrupp, Lapsus$. Keys tillägger att det är möjligt att gripandet är relaterat till Uber-hackningen som inträffade under samma vecka som GTA 6-läckorna.

Vi hoppas att de anställda på Rockstar inte är ur form på grund av hackningen.

Grand Theft Auto 6 är lätt det mest efterlängtade spelet det här decenniet. Det är naturligt för människor att göra allt de kan för att få tag på privat information. Men den här är annorlunda. Det handlar om ungefär 50 minuters film under utveckling av nästa GTA-spel som går online. Dessutom hotade hackaren att läcka mer information om Rockstar inte gav dem vad de ville ha.

Det är inte klart om Rockstar eller Take-Two Interactive gav efter för hackarens krav. Båda har dock framgångsrikt förhindrat spridningen av videorna och skärmdumparna ytterligare.

På tal om, det vi såg berättade en historia om ett spel som är långt ifrån komplett. Men klippen vi såg kastade ljus över viktiga detaljer om nästa GTA-spel. Till exempel bekräftade den att GTA 6 kommer att utspelas i en modern version av Vice City och att den kommer att ha en spelbar kvinnlig karaktär. Karaktären, Lucia, kommer att skriva historia som den första kvinnliga GTA-huvudpersonen.

Rockstars uttalande bekräftar att företaget inte förväntar sig att GTA 6:s tidslinje kommer att förändras på grund av detta debacle. GTA 6 förblir utan releasedatum.

Next Post

Bitcoin 360 AI Survey 2022: Vad legitimerar dess anmärkningsvärda framgång?

Många klienter är vaksamma om att använda moderna bitcoin trading applikationer som Bitcoin 360 AI. Utbyten kommer kontinuerligt att vara farliga på grund av hur nyckfull marknaden för digital valuta är, särskilt för nya klienter som har näst intill noll erfarenhet av aktiehandel. Detta är konsekvent med tanke på att […]
trade

Subscribe US Now