Topp 7 sätt att fixa Spotify som håller dig offline

admin

Medan Spotify lyckas spika din musikupplevelse genom att erbjuda funktioner som gruppsessioner, offlineläge och AI-genererade spellistor, kan det tyvärr inte sägas … Läs mer

Inlägget De 7 bästa sätten att fixa Spotify håller dig frånkopplad publicerades först i TecnoTuto .

Även om Spotify lyckas spika din musikupplevelse genom att erbjuda funktioner som gruppsessioner, offlineläge och AI-genererade spellistor, tyvärr kan detsamma inte sägas om appupplevelsen. Och användare har ofta varit kritiska mot din webbspelare också. Ett av de problem som är konstant på alla plattformar är när Spotify fortsätter att logga ut utan anledning.

Topp 7 sätt att fixa Spotify som håller mig offline

Om du har undrat varför Spotify loggar ut dig har du kommit till rätt sida. I den här artikeln kommer vi att dela några felsökningsmetoder för att hjälpa dig att återgå till det normala. Låt oss sedan börja.

1. Logga ut från alla enheter

Om du har loggat in med ditt Spotify-konto på flera enheter är det möjligt att någon annan använder ditt konto på den andra enheten. Så du kan prova att logga ut från alla enheter som använder webbplatsen Spotify för att se om det hjälper. Det är hur.

Steg 1: Öppna webbläsaren på din PC och navigera till Spotify-webbplatsen. Logga nu in på ditt Spotify-konto om du inte redan har gjort det.

Steg 2: Klicka på din profilikon uppe till höger och välj Konto från listan.

Konfiguration av Spotify-konto

Steg 3: Bläddra till botten av sidan och klicka på knappen "Logga ut överallt".

Sjung överallt på Spotify

Gå nu vidare och försök använda Spotify-appen för att se om problemet är löst.

2. Återställ Spotify-lösenordet

Om det inte hjälper att logga ut från alla enheter kan ditt Spotify-lösenord äventyras. Och någon annan försöker också använda samma konto. Därför rekommenderar Spotify att du återställer ditt lösenord när detta händer. Fortsätt läsa för att lära dig.

Steg 1: Öppna din webbläsare och navigera till Spotify- sidan för återställning av lösenord .

Steg 2: Ange ditt nuvarande lösenord och ange ett nytt lösenord. Klicka slutligen på knappen Ange nytt lösenord för att fortsätta.

Återställ Spotify-lösenordet

3. Avinstallera rengöringsapparna

Rengöringsappar är förmodligen den värsta fienden till din enhets appar. Och ibland gör det mer skada än nytta att använda dem, eftersom de ofta tvingar stänga appar för att minska minnesanvändningen och spara batteritid. Så om din telefon har några rengöringsappar (inbyggda eller på annat sätt), fortsätt och avinstallera eller inaktivera dem tillfälligt för att se om det hjälper.

4. Uppdatera Spotify

Om du inte har uppdaterat Spotify-appen på ett tag är det dags nu. Utvecklare släpper ofta appuppdateringar när dessa problem rapporteras. Den senaste versionen kan ha löst de Spotify-problem du står inför. Så uppdatera Spotify-appen på din telefon och dator för att se om det hjälper med problemet.

5. Inaktivera åtkomst till tredjepartsapplikationer

Om du har länkat någon tredjepartsapp till ditt Spotify-konto kan dessa appar vara anledningen till att Spotify loggar ut. Så du kan prova att ta bort åtkomsten till dessa tredjepartsappar från Spotify för att se om det hjälper. Så här gör du.

Steg 1: Navigera till Spotify-webbplatsen och logga in med dina kontouppgifter. Klicka nu på din profilikon uppe till höger och välj Konto från listan.

Steg 2: På nästa sida byter du till fliken Applikationer till vänster. Här hittar du en lista över applikationer med åtkomst till ditt Spotify-konto. Klicka på knappen Ta bort åtkomst bredvid dem för att återkalla deras åtkomst.

Ta bort åtkomst till tredjepartsappar från Spotify

Gå nu vidare och starta om Spotify-appen för att se om problemet är löst.

6. Rensa programmets cacheminne

Spotify, precis som alla andra appar på din telefon, samlar på sig tillfälliga filer för att minska laddningstider och spara bandbredd. Med tiden kan denna cachade data skapa problem för applikationen. Därför rekommenderas det att du rensar cachen då och då.

Steg 1: Öppna Spotify-appen på din telefon. Klicka på kugghjulsikonen i det övre högra hörnet för att gå till Inställningar.

Öppna Spotify-inställningar

Steg 2: Rulla ned till avsnittet Lagring. Här kommer du att se hur mycket cachedata Spotify har samlat på sig över tiden. Klicka på alternativet Rensa cache för att rensa det.

Rensa Spotify cache
Rensa Spotify cache

7. Installera om Spotify

Om du inte har haft någon tur med ovanstående lösningar kan du testa att installera om Spotify-appen på din enhet. När den har tagits bort startar du om enheten innan du installerar om Spotify-appen.

Njut av din musik

Problem med Spotify-appen är inget nytt. I de flesta fall bör det vara tillräckligt att logga ut från alla enheter eller återställa ditt lösenord. Annars kan du gå vidare till andra lösningar på den här listan. Låt oss veta vilken lösning som fungerade för dig i kommentarerna nedan.

Inlägget De 7 bästa sätten att fixa Spotify håller dig frånkopplad publicerades först i TecnoTuto .

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

Topp 8 sätt att fixa Facebook-appen som inte fungerar på iPhone

Om du själv har varit mottagare av ett liknande problem har du kommit rätt. Vi kommer att dela några felsökningsmetoder som du kan försöka åtgärda problemen ... Läs mer

Inlägget De 8 bästa sätten att fixa Facebook-applikationen som inte fungerar på iPhone publicerades först i TecnoTuto .

Subscribe US Now