GTA Online: GTA+ oktoberprenumerationsförmåner, bonusar och kampanjer

admin

Från 29 september 2022

Oktobers GTA+-förmåner har nattliga tema, med bonusar i nattklubbsaktiviteter, inklusive ett uppsving för att leta efter varor för denna verksamhet, såväl som olika gratissaker för att komma in i verksamheten. Som en påminnelse är GTA+ ett valfritt abonnemang som låter dig få ytterligare förmåner på Xbox Series X|S och PS5 för 5€ 99/månad, som kan sägas upp när som helst.

500 000 GTA $ gratis

Som varje månad med GTA+-prenumerationen erbjuder Rockstar Games pengar till sina medlemmar, 500 000 GTA $ kommer att krediteras ditt Maze Bank-konto. Denna pengabonus förnyas med varje ny fakturering av ditt abonnemang.

Produktivitetshöjning för nattklubbslager

Under hela oktober kan GTA+-medlemmar njuta av en produktivitetshöjning i nattklubbens lager för illegala varor. Faktum är att de anställda du tilldelar att söka efter varor via kontorsdatorn kommer att vara tre gånger mer produktiva, så ditt lager kommer att fyllas upp tre gånger snabbare.

Dubbla vinster i handelskrig

Trade War Completion och Yohans uppdrag att fylla din nattklubbs lager själv betalar dubbelt den här månaden.

Dubbla intäkter i kundtjänstuppdrag

Slutför kundtjänstuppdrag som erbjuds av Paige via Terrorbyte-datorn för att tjäna dubbla GTA$ och RP. Dessa uppdrag kan löna sig stort och är ganska snabba att slutföra, 2 minuters bevakning i handen för uppdraget Diamanter för GTA $60 000, tillräckligt för att tjäna en fin bunt pengar i GTA Online den här månaden.

Gratis fordon: Terrorbyte

1 375 000 GTA$
FRI

Warstock Cache & Carry

nattklubbsbelysning

Alla 4 typer av nattklubbsbelysning kan läggas till och ändras gratis under hela månaden.

av 88 000 GTA$ kl 295 000 GTA$
FRI

Maze Bank Foreclosures

Nattklubb Lagerkällare 2 och 3

Källare 2 och 3 i Nattklubbens Illicit Goods Warehouse finns att köpa gratis. Detta gör att du kan lagra fler varor samtidigt och göra en större försäljning av denna verksamhet i GTA Online

av 395 000 GTA$ kl 809.750 GTA$
FRI

Maze Bank Foreclosures

Gratis VD Perks

Kunskaper och fordon från VD, VIP och Biker Club kan begäras gratis i interaktionsmenyn.

Mk II vapenrabatter

Mk II vapentransformationer marknadsförs till -35 % i vapenförråd som erbjuder denna tjänst.

Låsbara kläder

GTA+-medlemmar som loggar in på GTA Online under oktober månad kommer omedelbart att få olika klädesplagg och masker. Klädseln Mammaden pumpa sweatshirtMasken Grå kluven docka och masken Filthy Patched kommer att finnas i din garderob.

Dessutom får du 15 % extra GTA$ när du köper ett Shark Card från konsolbutiker.

Next Post

Rockstar Games introducerar Junk Energy Skydives i den senaste GTA Online-uppdateringen

Om du någonsin har behövt bevis för att tro att allt är väl över hos Rockstar Games behöver du bara titta på det aktuella läget för GTA Online. Kom in i Halloween-andan med denna gratismask bara genom att logga in på GTA Online den här veckan. Efter att Rockstar bekräftat […]

Subscribe US Now