WhatsApp kommer att tillåta anslutning till upp till fyra enheter samtidigt

digitateam

Alternativet att ha WhatsApp öppet på mer än en enhet åt gången kommer snart att finnas tillgängligt. Hittills har användare kunnat koppla upp sig till tjänsten via mobil och dator samtidigt, men snart kommer det att vara möjligt att öppna samma session på upp till fyra enheter samtidigt och samtalen kommer att synkroniseras i realtid.

Det är en av nyheterna som väntas bli tillgänglig om ett par månader i testfasen. En annan av dem är att det inte kommer att vara nödvändigt att ha tillgång till Internet från mobiltelefonen. Med anslutningen av den andra enheten, oavsett om det är en dator eller en surfplatta, kommer det att finnas mer än tillräckligt.

Det kommer även att ske ändringar med tillfälliga meddelanden. De kan aktiveras i alla chattar samtidigt och slutligen kommer funktionen att automatiskt radera meddelanden, bilder och videor ingå när mottagaren av dessa har sett dem en gång.

Det är några av förbättringarna som har kommit fram till följd av samtalet som företagets vd Mark Zuckerberg hade med den specialiserade portalen WABetaInfo.

I början av året hade två miljarder användare tillgång till plattformen varje månad. Användningen av tjänsten är särskilt stark på marknader utanför USA och är en av de mest populära tjänsterna globalt. Det var 2014 när Mark Zuckerberg förvärvade mobilapplikationen för 19 miljarder US-dollar.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Next Post

Coinbase Cloud lanserar Suite av Blockchain Infrastructure Solutions for Avalanche

Web 3 och blockchain-infrastrukturleverantören Coinbase Cloud har meddelat lanseringen av en svit av blockkedjelösningar och tjänster för det växande Avalanche-ekosystemet. Coinbase Cloud avslöjade att köra en offentlig validator på Avalanche som gör det möjligt för delegatorer att satsa sina AVAX-tokens. De bidrar till nätverkets tillväxt och säkerhet genom att verifiera […]

Subscribe US Now