WhatsApp kommer att tillåta anslutning till upp till fyra enheter samtidigt

digitateam

Alternativet att ha WhatsApp öppet på mer än en enhet åt gången kommer snart att finnas tillgängligt. Hittills har användare kunnat koppla upp sig till tjänsten via mobil och dator samtidigt, men snart kommer det att vara möjligt att öppna samma session på upp till fyra enheter samtidigt och samtalen kommer att synkroniseras i realtid.

Det är en av nyheterna som väntas bli tillgänglig om ett par månader i testfasen. En annan av dem är att det inte kommer att vara nödvändigt att ha tillgång till Internet från mobiltelefonen. Med anslutningen av den andra enheten, oavsett om det är en dator eller en surfplatta, kommer det att finnas mer än tillräckligt.

Det kommer även att ske ändringar med tillfälliga meddelanden. De kan aktiveras i alla chattar samtidigt och slutligen kommer funktionen att automatiskt radera meddelanden, bilder och videor ingå när mottagaren av dessa har sett dem en gång.

Det är några av förbättringarna som har kommit fram till följd av samtalet som företagets vd Mark Zuckerberg hade med den specialiserade portalen WABetaInfo.

I början av året hade två miljarder användare tillgång till plattformen varje månad. Användningen av tjänsten är särskilt stark på marknader utanför USA och är en av de mest populära tjänsterna globalt. Det var 2014 när Mark Zuckerberg förvärvade mobilapplikationen för 19 miljarder US-dollar.

Next Post

Upptäckte 12 säkerhetsbrister relaterade till driften av WiFi

En cybersäkerhetsexpert har upptäckt några sårbarheter som direkt påverkar alla WiFi-aktiverade enheter och har säkerställt att de kan orsaka informationsstöld, åtkomst till enheter i hemnätverket och exfiltrering av överförd data. Upptäckten har gjorts av expertens cybersäkerhetsforskare Mathy Vanhoef, samma som upptäckte KRACK 2017, sårbarheten som påverkade WPA2-protokollet för WiFi-nätverket och […]

Subscribe US Now