Hur man får en gratis Penaud La Coureuse sportbil i GTA Online

admin

Grand Theft Auto Online, spelet som aldrig upphör att utvecklas, har nått ännu en milstolpe med introduktionen av en ny iögonfallande sportbil, Penaud La Coureuse. Som en del av San Andreas Mercenaries DLC droppmatningsfordon, injicerar fordonet, tillgängligt som en del av uppdateringen den 20 juli, en ny dos av spänning i spelets livliga gator.

Rockstar Games ger bort ytterligare en gratis mångmiljonbil i GTA Online.

En slående siluett med en hint av den ikoniska Renault R5 Turbo, Penaud La Coureuse är en smidig, elektrisk tvåsitsig halvkombi. Drivs av en högpresterande battericell, det är en dynamo på hjul som erbjuder spännande acceleration och enastående smidighet.

La Coureuses blandning av elegans och rå kraft är ett bevis på Penauds tekniska skicklighet, vilket markerar första gången de har tillverkat en fransk bil.

La Coureuse har en unik off-road dragkraftsförlust på 0,35 och är perfekt anpassad för de spänningssökande som är redo att ta sig an de obegränsade rallycross- eller rallyloppen. Dess berömvärda hantering och något tyngre vikt jämfört med andra elfordon i spelet möjliggör en imponerande dragkraft, särskilt i snäva kurvor. Det är tydligt att denna halvkombi är mer än bara en skinande ny leksak; det är en seriös utmanare på Los Santos racingscen.

Det bästa är att du kan få den här bilen gratis. Den enda fångsten? Du måste ha ett aktivt GTA+-abonnemang.

Rockstar fortsätter att ge spelare en anledning att betala för ett månatligt GTA+-abonnemang.

Precis som Maibatsu MonstroCiti, Vapid Slamtruck, Karin Boor och Ocelot Virtue är La Coureuse det senaste gratisfordonet tillgängligt för medlemmar i premiumklubben.

För bara $5,99 i månaden kan du få inträde till GTA+. Bortsett från det kan GTA+-medlemmar få specialrabatter på vapen och rustningar från Gun Van, en bonus på 500 000 GTA $ varje månad, gratis VIP- och VD-fordonsbegäranden och förmågor, samt 15 % mer bonus GTA$, speciella GTA+ Shark Cards, inträde till Vinewood Club och så mycket mer.

Bortsett från La Coureuse får GTA+-medlemmar fler gratiserbjudanden denna månad, som:

1 x Auto Shop Car Lift 1 x Santo Capra x Manor Suit and Suit Pants 1 x Manor Surano Jacket 50 % rabatt på HSW-konverteringskostnader på alla berättigade fordon 2X GTA$ och RP på exotisk export 1,5X Rewards 1,5X GTA$ och RP på Junk Energy Time Trials, St RPTA $1.

GTA Onlines ständiga uppdateringar är det som får spelare att komma tillbaka för mer.

Introduktionen av Penaud La Coureuse är ytterligare ett exempel på Rockstars engagemang för sin fanbas, och erbjuder ännu ett spännande lager till den vidsträckta, actionfyllda världen Los Santos.

Oavsett om du är en veteranracer eller en nybörjare som hittar fötterna, erbjuder denna elektriska sportbil en oöverträffad spänning som bara gatorna i Los Santos kan leverera. Så, spänn fast och sätt i asfalten med Penaud La Coureuse.

Next Post

Rockstar Games släpper 20 juli GTA Online-uppdatering

Grand Theft Auto Online frodas på den ofelbara pulsen från spelarbasen. Det oändliga flödet av spännande eskapader, det eklektiska utbudet av fordon och lockelsen av oöverträffad frihet gör det till en dynamisk värld som ständigt utvecklas. Den här veckan kan spelets trogna fans förutse ytterligare en våg av adrenalin när […]

Subscribe US Now