GTA Online: GTA+-prenumeration är tillgänglig, lista över förmåner från 29 mars till 27 april 2022

Mark Brown

GTA+ och Haos Special Works-uppgradering för Principe Deveste Eight är tillgängliga i GTA Online

Tillkännagav i fredags av Rockstar Games, prenumerationen FRIVILLIG GTA+ är nu tillgängligt i nya versioner av GTA Online på PlayStation 5 och Xbox Series X|S. Denna prenumeration på 5€ 99 / månad låter dig få ytterligare förmåner i spelet, oavsett om det är pengar, gratis innehåll eller till och med 500 000 GTA $ varje månad. GTA+-prenumerationen riktar sig till både personer som är nya i spelet, men även till erfarna spelare av GTA Online, med denna månad tidig tillgång till förbättringen av Haos Special Works for Tenet Deveste Eight från Arena War-uppdateringen 2018 Denna förbättring kommer givetvis att finnas tillgänglig senare för alla som inte har GTA+-prenumerationen, men för tillfället finns det inget exakt datum på dess tillgänglighet för alla.

Den här nya funktionen liknar Primes Gaming-fördelarna som redan finns med Amazon Prime-prenumerationen, men de är mer fördelaktiga med GTA+. Observera också att priset är ganska intressant, varje månad kommer 500 000 GTA$ att erbjudas användare av den nya tjänsten Rockstar Games för ett slag på 5€ 99, ​​medan köpet av ett enkelt Shark Card på 500 000 GTA$ normalt säljs till ett pris av 7€ 49.

GTA Online: GTA+-förmåner från 29 mars till 27 april 2022

Varje månad kommer Rockstar Games att ändra förmånerna som erbjuds personer med GTA +-prenumeration, här är de för den första månaden, från 29 mars till 27 april 2022. Som en påminnelse är prenumerationen endast tillgänglig på PS5 och Xbox Series X |S till ett pris av 5€ 99 / månad.

500 000 $ GTA-erbjudande

500 000 GTA$ erbjuds till alla som har GTA+-prenumerationen för GTA Online, pengarna betalas automatiskt in på ditt Maze Bank-konto. Observera att 500 000 GTA$ kommer att förnyas varje månad i prenumerationen.

Principe Deveste Eight och dess förbättring HSW

Principe Deveste Eight, en av de mest framgångsrika supersportbilarna är tillgänglig gratis på Legendary Motorsport, denna bil är normalt prissatt till GTA $1 795 000. Dessutom är hans helt nya förbättring direkt från Haos Special Works-verkstad gratis i tidig åtkomst, den kommer att finnas tillgänglig senare för personer som inte har GTA+-prenumerationen. För att klä upp den här racerbilen har vi också tillgång till Crazy Orange- och CMYK Bug-mönstren som verkar vara exklusiva för prenumerationen.

Bilverkstad i La Mesa tillgänglig gratis

Bilaffären som ligger i La Mesa, normalt tillgänglig till ett pris av 1 920 000 GTA $, kan återvinnas gratis på Maze Bank Foreclosures webbplats. Detta gör det möjligt att ha en orderbok med fordon att skräddarsy, för att sedan sälja dem till kunder. Men också för att få tillgång till en veckovis lista över exotiska fordon att stjäla och exportera för att tjäna pengar, eller för att få tillgång till 7 små rån.

Observera att bilverkstaden har 10 garageplatser för dina personliga fordon, och att du först måste gå till LS bilmässan (sydost om staden) för att sedan låsa upp möjligheten att köpa en bilverkstad i GTA Online.

Yacht de luxe Vattumannen

Om du har en Orion-yacht eller en Fisk-yacht (den billigaste) kan du uppgradera gratis till lyxyachten Aquarius. denna förbättring ska göras från DockTease-webbplatsen.

Mer än 60 meter lång har lyxyachten Aquarius två helikopterplattor, en jacuzzi och tre sovrum utöver en bar. Den tillhandahåller också Buckingham SuperVolito Carbon på sitt flygdäck, såväl som Lampadati Toro och Nagasaki Jollebåtar och 4 Speedophile Seashark vattenskotrar.

Tredubbla intäkter i Haos Special Works-lopp

Nu till och med den 27 april tjänar nya Haos Special Works Races trippelbelöningar i GTA$ & RP för alla med GTA+-prenumerationen. Observera att personer som inte har prenumererat på tjänsten fortfarande kan njuta av dubbla vinster i HSW-lopp fram till torsdag, de dubblas via veckans bonusar och kampanjer från GTA Online.

Autoshows rykte fördubblades i streetracing

LS Auto Shows rykte fördubblas i intäkter för en månad i Street Racing Trials. Detta rykte låser upp förmånliga priser på fordon i Los Santos Tuners Update, såväl som olika kosmetiska föremål.

Gratis medlemskort för LS Auto Show

Om du ännu inte har LS auto show-medlemskortet kommer det att erbjudas dig, dess värde är GTA $50 000. Genom att bli medlem får du tillgång till nya lopp eller det nya ryktesystemet som gör att du bland annat kan låsa upp förmånliga priser på fordon i uppdateringen. Observera att om du redan har medlemskortet så kommer det att återbetalas till dig.

Du kommer också att ha dessa ytterligare fördelar:

T-shirten Gusset groda och sporttoppar och shorts Framfallsmäklare som automatiskt läggs till i din garderob. Mönstret Röntgenstrålar för Mammoth Avenger, HVY APC och TM-02 Khanjali. GTA+-prenumeranter kan också få ytterligare 15 % GTA$ när de köper Shark Card.

Som en påminnelse är GTA+-prenumerationen tillgängligt till priset av 5,99 € / månad, endast tillgängligt på nya generationens konsoler och är valfritt. Du kan fortfarande komma åt GTA Online, njuta av dess innehåll och veckovisa bonusar och kampanjer om du inte prenumererar. Det enda som förändras är att vissa personer som ekonomiskt stödjer utvecklingen av GTA Online kommer att ha tidig tillgång till visst innehåll och kommer att ha ytterligare bonusar utöver de som är tillgängliga för alla.

Prenumerationen kommer utan tvekan att bli mer intressant att ta när en ny uppdatering av GTA Online släpps, troligen i juli, med till exempel den nya byggnaden och ett fordon tillgängligt gratis. Med möjligen också tidig tillgång till vissa bilar som kommer att släppas som veckoinnehåll under veckorna efter releasen av DLC. Från och med nu, inget datum på tillgängligheten av Principe Deveste Eight HSW-uppgraderingen för alla, det kan mycket väl vara en vecka eller en månad. Notera också att Grotti Brioso R/A också bör ha en uppgradering från Haos Special Works, och att den också förmodligen kommer att ha tidig tillgång till sin uppgradering för GTA+-medlemmar, förmodligen under nästa månad.

Du kan prenumerera och avbryta GTA+-prenumerationen från dess specifika flik i Online-delen av pausmenyn. Observera att prenumerationen automatiskt förnyas var 30:e dag.

Next Post

Microsoft säger att utvecklare har tjänat 2,5 miljarder dollar genom ID@Xbox

Enligt Microsoft har spelutvecklare gjort en hel del förändringar genom sitt ID@Xbox-program. ID@Xbox är spelvarumärkets program för att stödja oberoende utvecklare och har använts för att publicera titlar inklusive Dead by Daylight, Warframe, SMITE, Dead Cells, Spelunky 2, The Long Dark, Kerbal Space Program, Human Fall Flat, Overcooked, Grim Dawn […]

Subscribe US Now