GTA 5 och GTA Online Next-Gen: Så här överför du dina framsteg till PS5 och Xbox Series X|S

Mark Brown

SPARA ÖVERFÖRINGAR på PS5 och Xbox Series X|S versioner av GTA 5 och GTA Online

Imorgon, den 15 mars, släpps de nya remastrade versionerna av GTA 5 och GTA Online officiellt vid midnatt lokal tid på nästa generations konsoler, PS5 och Xbox Series X|S. Det kommer naturligtvis att vara möjligt att återställa våra framsteg och våra tidigare besparingar, men endast under vissa villkor som vi kommer att specificera nedan.

ÖVERFÖR SPARA från GTA 5 till PS5 och Xbox Series X|S

Till skillnad från den första Remastern av GTA 5 är det fullt möjligt i den här nya versionen att återställa vår säkerhetskopia av berättelseläget för GTA V på PS4 eller Xbox One på den nya generationens konsoler. Först måste du ha ett Rockstar Games Social Club-konto och dina Xbox- eller PlayStation-konton kopplade till det. För det andra, sedan den gamla generationen av konsoler, måste vi skicka vår spara till Social Club från pausmenyn i GTA 5.

𝘔𝘦𝘯𝘶 𝘱𝘢𝘶𝘴𝘦 → 𝘑𝘦𝘶 → 𝘌𝘯𝘷𝘰𝘺𝘦3

Sedan, när du lanserar GTA 5 på PS5 eller Xbox Series X|S, får du direkt ett förslag om att ladda ner dina framsteg som du har skickat till molnet. Observera att alla prestationer/troféer du redan har låst upp på den gamla generationen kommer att låsas upp omedelbart.

GTA Online SPARA ÖVERFÖRING till PS5 och Xbox Series X|S

GTA Online spara överföring

Precis som med GTA 5 är det också möjligt att överföra våra framsteg från GTA Online till nästa generations konsoler. Det finns inget att göra, du behöver bara ha ett Rockstar Games Social Club-konto och vi kommer att ha ett alternativ som dyker upp när vi lanserar den nya versionen av GTA Online för första gången för att återställa våra karaktärer. Här är de olika möjligheterna att utföra säkerhetskopieringen.

PS4 → PS5
PS4 → Xbox Series X|S (Hajkortet, de köpta pengarna kommer inte att överföras)
Xbox One → Xbox Series X|S
Xbox One → PS5 (Hajkortet, de köpta pengarna kommer inte att överföras)

Det är därför inte möjligt att överföra vår backup från GTA Online PC till nästa generations konsoler, utan tvekan för att undvika att se spridningen av konton med statistik och en helt olaglig plånbok. Dessutom har Rockstar Games förtydligat på sitt stöd att det inte kommer att vara möjligt att överföra våra framsteg om vi har fuskat, bra.

Också, detta är en engångsöverföringså omöjligt att överföra våra framsteg till en PS5 och en Xbox Series X|S och överföring kommer att radera dina framsteg på den gamla konsolgenerationen. Du kommer därför inte längre att ha dina framsteg, vare sig fordon eller ens pengar på din PS4 eller Xbox One-version av GTA Online, det kommer att vara som om du aldrig har spelat spelet på den gamla generationens konsoler.

Observera att igen, dina tidigare upplåsta prestationer/troféer kommer att låsas upp direkt efter att du har återställt dina GTA Online-framsteg på PS5 eller Xbox Series X|S. Naturligtvis kommer de prestationer/troféer du redan har låst upp på PS4 eller Xbox One inte att raderas, till skillnad från dina karaktärer som du har överfört.

Next Post

Nintendo 64 fyller 25 år

Den 23 juni 1996 kom Nintendos 64-bitarskonsol, den mest tekniskt avancerade på sin tid, till den japanska marknaden. Tillsammans med den kom också den ikoniska Super Mario 64. En vecka efter lanseringen hade 500 000 enheter redan sålts bara i Japan. Vid lanseringen kunde japanska användare bara välja mellan tre […]

Subscribe US Now