Återstående lager hos Aldi: Elcykel från Jeep till klubbpris

admin

e-cyklar var fortfarande mycket på modet 2022 och är fortfarande svåra att få tag på. Bra priser är sällsynta. Det är särskilt värt att ta en titt på detta kvarvarande lager av en elcykel hos Aldi. Den snygga pedelecen för endast 979 euro bryter den magiska prisgränsen på 1 000 euro. Inte vilken elcykel som helst, förresten, utan en märkesmodell från den välkända terrängfordonstillverkaren Jeep.

Elcyklar var fortfarande mycket på modet 2022 och är fortfarande svåra att få tag på. Bra priser är sällsynta. Det är särskilt värt att ta en titt på detta kvarvarande lager av en elcykel hos Aldi. Den snygga pedelecen för endast 979 euro bryter den magiska prisgränsen på 1 000 euro. Inte vilken elcykel som helst, förresten, utan en märkesmodell från den välkända terrängfordonstillverkaren Jeep.

Uppdatering från 13 december 2022: Den praktiska Jeep-e-cykeln fanns att köpa från Aldi Süd redan i augusti, följt av en prissänkning för pedelecen i de två gruppsystrarnas gemensamma onlinebutik i november. Istället för 1 149 €, som var fallet under sommaren , betalar du bara 979 € – ytterligare 170 € sparat (se Aldi). Aldi marknadsför för närvarande den billiga e-cykeln igen i den aktuella broschyren.

Priset gäller som tidigare givetvis bara så långt lagret räcker och inkluderar fraktkostnader. Förutom svartvitt finns det nu även en blå version av elcykeln att välja mellan.

Originalartikel:

En jeep elcykel? Den finns faktiskt och du kan köpa en av dem nu på Aldi Süd till ett särskilt lågt pris. Däremot ska du inte våga åka terräng med den, för Jeep City E-Bike är mer för en lugn utflykt i stan och på landet. Kostar normalt 1 499 euro, men hos Aldi Süd endast 1 149 euro – det bästa priset i hela Tyskland.

Hos Aldi: City E-Bike från Jeep finns

Du behöver förresten inte gå till filialen, för Jeep City E-Bike är tillgänglig direkt från "Aldi Liefer", så den levereras rikstäckande och kostnadsfritt av en speditör . Intresserade kan beställa sedan 12 augusti.

Det finns två versioner att välja mellan, men de skiljer sig bara i färg. Jeep City E-Bike ECR 3001-modellen har en vit finish (se hos Aldi), Jeep City E-Bike ECR 3000-modellen (se Aldi) har en svart finish . Pedelecen riktar sig lika till kvinnor som män (ramstorlek M, ca 44 cm), har 28-tumshjul, är från början välsignad med ett behagligt lågt genomsteg och är därför även av intresse för pensionärer. Men vad hjälper den billiga märkes-elcykeln?

Är det värt att köpa Jeep e-cykel?

Med priset på 1 149 euro måste vi förstås avstå från den ena eller den andra komforten . Det finns ingen fjädringsgaffel, ingen skivbroms, ingen mittmotor och heller inget batteri som fastnat på eller i ramen. Istället får kunderna en elcykel med ett mer klassiskt och billigt tillvägagångssätt.

Den här smarta cykeln kan mer, men den kostar också mer. Ändå är det värt att ta en titt på videon:

Till exempel en 250 W bakmotor från RKS, en 6-växlad växel från SHIMANO och ett litiumjonbatteri på bagagehyllan som i bästa fall garanterar en räckvidd på upp till 80 kilometer (36V, 10,4 Ah 374,4) Wh ). Så framför allt något för den dagliga pendlaren, kanske mindre för den stora touringryttaren. Om du är medveten om detta och inte längre förväntar dig det, bör du hitta en lojal följeslagare i Jeep City E-Bike. Och med priset behöver du inte tänka två gånger.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

Små Ethereum-investerare ökar exponeringen när ETH tappar $4K-nivå

Antalet Ethereum-adresser som håller mindre än 0,01 ETH och 0,1 ETH har stigit sedan början av november mot en pågående priskorrigering.

Ethereums infödda token Ether ( ETH ) har sjunkit med över 18 % efter att ha etablerat en rekordnivå runt 4 867 dollar den 10 november och handlas nu nära 3 900 dollar. Inte desto mindre har nedgången inte avskräckt privata investerare från att köpa token i små kvantiteter.

Enligt data som samlats in av Glassnode — en blockchain analytics-plattform, nådde antalet Ether-adresser med mindre än eller lika med 0,01 ETH en rekordhög nivå på 19,95 miljoner den 4 december, dagen då ETH sjönk till så lågt som $3 575 (data från Myntbas).

Ethereum-adresser med saldon mindre än eller lika med 0,01. Källa: Glassnode

Samtidigt fortsatte antalet Ethereum-plånböcker med saldon på minst 0,1 ETH också att stiga trots Ethers korrigering från $4 867 till $3 575, och nådde så småningom en ny all-time high på 6,37 miljoner den 12 december.

Som ett resultat nådde antalet Ether-adresser med ett saldo som inte var noll också ett nytt rekord på nästan 70 miljoner den 12 december. Däremot sjönk adresser med mindre än eller lika med 1 ETH tillsammans med priserna, vilket tyder på att de var mindre intresserad av att köpa Ethers sessionsdipp.

Ethereum-adresser med saldon mindre än eller lika med 1 ETH. Källa: Glassnode

Studsa framåt?

Armén av detaljinvesterare som köper Ether i små kvantiteter marscherar framåt som ETH-priset sjunker mot ett stödsammanflöde .

Noterbart föll Ether i måndags med över 5% till nära $3 900 i en försäljning inspirerad av liknande korrigeringar i kryptovalutaområdet. Ändå nådde ETH-priset ett område som på sistone har lockat köpare.

ETH/USD dagliga prisdiagram med Support Confluence. Källa: TradingView

Det första stödet kom från den nedre trendlinjen i det fallande kanalmönstret - det svarta området som visas i diagrammet ovan. Samtidigt höjde det lila 100-dagars enkla glidande medelvärdet (100-dagars SMA) och det röda tillbakadragningsområdet – som det har varit sedan 20 oktober – Ethers potential att gå tillbaka uppåt på kort sikt.

Medan mindre privata investerare verkar ha ackumulerat Ether, ser deras större motsvarigheter motstridiga ut.

Ethereum-adresser med saldon mindre än eller lika med 1 000 ETH. Källa: Glassnode

Till exempel visar Glassnode-data en marginell återhämtning av köpintresset för Ethereum-plånböckerna med saldon på minst 1 000 ETH . Ändå har deras antal totalt sett minskat från nära 7 200 till under 6 350 2022.

Börsens etersaldon

Fler uppåtriktade signaler kommer från Ethers sjunkande saldon över alla kryptobörser.

Antalet mynt som innehas av börser har återhämtat sig från nästan 14 miljoner ETH till 14,13 miljoner ETH sedan 9 december – vilket sammanföll med ett prisfall på nästan 10,50 % – men dess långsiktiga trend är fortfarande snedställd till nedsidan .

Ethereum-saldo på alla börser kontra ETH-pris. Källa: Glassnode

Ett lägre ETH-saldo över börser tyder på handlares avsikt att hålla sina mynt eller satsa dem i poolerna av decentraliserade finansprojekt ( DeFi ) för att tjäna avkastning istället för att handla dem mot andra tillgångar.

Relaterat: Data visar att proffshandlare för närvarande är mer hausse på Ethereum än Bitcoin

DeFi:s totala värde låst (TVL) ligger på en ny all-time high över 250 miljarder dollar, enligt data från Defi Llama, varav Ethereums TVL kom ut till över 180 miljarder dollar.

Totalt kapital låst över Ethereums ekosystem. Källa: Defi Llama

"Men Ethereums dominans över DeFi-aktivitet har fått en stor hit under H2 2022," påminde Delphi Digital, ett kryptofokuserat värdepappersföretag, och tillade att:

"När berättelsen med flera kedjor utspelar sig har kapitalet flyttat till ekosystem som Solana, Terra och Avalanche."

Höga gasavgifter har varit huvudorsaken bakom investerare som letar efter potentiella "Ethereum-mördare".

Till exempel kostar en decentraliserad börsswap 70 USD på Ethereum men 1 USD på Terra och Solana, även om vissa analytiker förväntar sig att Ethereums fulla övergång från proof-of-work till proof-of-stake nästa år skulle lösa gasproblemet.

"Ethereums pris kommer att stiga i en mycket snabbare takt än Bitcoin, på grund av övergången till proof-of-stake", konstaterade Tom Higgins, VD på tillgångsförvaltningsplattformen Gold-i.

De åsikter och åsikter som uttrycks här är enbart författarens och återspeglar inte nödvändigtvis åsikterna från Cointelegraph.com. Varje investerings- och handelsrörelse innebär risk, du bör göra din egen forskning när du fattar ett beslut.

Subscribe US Now