Leaker bekräftar GTA Online-snabbresesystem i "Vinteruppdatering"

admin

Dataminers har slagit GTA-guld igen. Den här gången handlar det om en mycket efterfrågad funktion för Grand Theft Auto Online.

Det ser ut som att GTA Online-spelare kommer att kunna resa snabbt i spelet förr snarare än senare.

Efter att ha letat runt i spelfilerna i GTA Online hittade dataminers en liten uppsättning mycket intressanta detaljer. Till exempel finns det en hänvisning till en potentiell ny karaktär, Dax, och en fan-favoritvän till Trevor Philips, Wade, som snart kan dyka upp i GTA Online. Den mest intressanta delen måste dock vara referensen till “DOWNTOWN_CAB.” Detta kan bokstavligen betyda många saker. Det är bara konstigt att Rockstar lägger till en fil som heter så här veckor efter att ha frågat GTA Online-spelare om eventuellt att lägga till “Instant Fast Travel” som en del av GTA+.

GTA Online-spelare tror att Rockstar kommer att använda taxibilar för att integrera snabba resor i GTA Online. Detta transportsätt finns redan i GTA Online men du kan inte använda det om du vill resa till en annan plats i Los Santos på ett ögonblick. Detta är till skillnad från enspelarkampanjen i GTA 5, där spelare kan använda taxi för att snabbt resa. Allt de behöver göra är att välja önskad destination och betala extra för att åka dit omedelbart. Det är bara vettigt för spelare att spekulera i att en liknande funktion kommer till GTA Online även om det har gått år sedan de bad om att detta skulle hända med Rockstar som till synes inte alls är intresserade.

Nu finns det nya bevis på att snabba resor läggs till i GTA Online snart, förmodligen för att vara en del av den kommande “Winter Update”, du kan inte skylla på spelare för att förlora sömn.

Att flytta runt i GTA Online kan ibland vara svårt på grund av bristen på mer bekväma alternativ.

Många spelare har undrat varför snabbresor inte finns i GTA Online. Vissa anser att det är onödigt. En handfull motiverar att det inte tilläggs med att flytta runt Los Santos är en del av det som gör GTA Online så bra. Men eftersom GTA Online blir större för varje uppdatering, har det blivit ett jobb att flytta runt. På grund av detta ber ett växande antal GTA Online-spelare att Rockstar äntligen ska få det att hända.

Det återstår att se om Rockstar ger sig och lyssnar på enträget efterfrågan från fansen.

För närvarande kanske GTA Online-spelare vill hålla sig sysselsatta med spelets senaste innehållsuppdatering.

Next Post

Skapa PDF med Javascript och jsPDF

PDF-formatet är mycket användbart för att ladda ner data i bulk i en webbapplikation. Det hjälper användare att ladda ner dynamiskt innehåll som en fil så att de kan använda det offline. Med export till PDF-funktionen konverteras HTML-innehållet till ett PDF-dokument så att det kan laddas […]

Subscribe US Now