Hur man köper andelar online

aliintizar71

De flesta människors största problem när de börjar investera är att inte förstå hur man köper aktier. Det beror på att de inte förstår hur man köper aktier på nätet bekvämt. Detta behöver dock inte vara ett problem. Det finns flera sätt att köpa aktier online. Här är några av dem. Om du vill köpa aktier online kommer här några tips. Kom också ihåg att använda marginalkonton, som låter dig investera på mindre än en krona. för mer information besök https://bitcoin-evolutionpro.com/

Marginalkonton

Om du planerar att köpa aktier i ett företag måste du öppna ett marginalkonto. Denna typ av konto låter dig låna pengar för att köpa aktier och du måste hålla ditt lånesaldo positivt. Annars kommer kontot att bli föremål för ett “marginal call”, vilket tvingar dig att sätta in mer pengar eller sälja dina aktier. I de flesta fall är detta inte ett problem. Det är dock en bra idé att söka ekonomisk rådgivning innan du startar ett marginalkonto.

När köper aktier på marginalmåste du sätta in pengar motsvarande en del av det totala priset, men du behöver inte göra ett kontantförskott. Du måste göra en minsta insättning på $2 000 för att aktivera kontot. Vissa mäklare kommer att ha högre minimikrav, så se till att du har pengarna på ditt konto innan du öppnar ett marginalkonto. Marginalkonton används bäst när du har likviditet på ditt konto.

En annan fördel med att använda marginalkonton när du köper aktier är att det gör att du kan göra större investeringar. Genom att låna pengar från din mäklare kan du köpa aktier med marginal och multiplicera din investering genom att utnyttja skulden. Om du inte säljer dina aktier med marginal kan du vara skyldig mäklaren mer pengar än du investerat. Marginalkonton är ett bra sätt att diversifiera din portfölj. Marginalkonton kan även användas för andra köp.

Många använder marginalkonton när de köper aktier, och FINRA har uppskattat att detta belopp kommer att nå 861 miljarder dollar i maj 2021. Av detta belopp kommer cirka 233 miljarder dollar att finnas på marginalkonton och resten kommer att finnas på kassakonton. När investeringen överstiger beloppet på marginalkontot blir det en osäkrad skuld, vilket innebär att mäklarfirman kan vidta rättsliga åtgärder om du misslyckas med att göra betalningen. Du kan till och med hamna i en svår ekonomisk situation i framtiden och inte kunna betala.

TD Ameritrade

Schwab och TD Ameritrades sammanslagning sätter effektivt stopp för det så kallade racet mot noll. Thomas menar dock att konsolideringen långt ifrån är över. De två företagen kan komma att säljas till Goldman Sachs någon gång. En TD Ameritrade-anställd berättade att han hade sett presentationer om den planerade integrationen. Så, är denna sammanslagning en bra sak för investerare? Svaret kommer med tiden.

Marginalhandel är tillgängligt för investerare med ett saldo på minst $125 000. Marginalkravet är satt för att spegla handelns nettorisk. Detta innebär att du kan öka din köpkraft utan att dra på dig en enorm marginalkostnad. TD Ameritrade tar ut en glidande ränta på marginallån. Det finns dock ingen avgift för inaktiva konton. Om du har kapital att använda marginal, kanske du vill överväga en annan mäklarfirma.

TD Ameritrade har en mängd utbildningsresurser för sina kunder. Dess thinkorswim-plattform har till exempel ett omfattande utbud av utbildningsmaterial. Det finns också videor och instruktionsartiklar som visar hur du använder Thinkorswim, samt interaktiva element som Active Trader. Och om du behöver hjälp kan du kontakta deras kundtjänst när som helst för att diskutera dina behov.

Bolagets resultat överträffade förväntningarna på en dag med rekordhandelsaktivitet. Vinsten per aktie var 1,09 USD, vilket översteg analytikerns genomsnittliga uppskattning på 85 cent. Intäkterna nådde 1,59 miljarder dollar. TD Ameritrade-aktien sjönk 1,4% i förmarknadshandeln, men minskade förlusterna på morgonen. Detta var också positivt för Gamestops aktie. Så även om sammanslagningen kan ha varit ett positivt drag, återstår det att se hur detta kommer att påverka dess verksamhet på lång sikt.

För nya kunder är onboarding enkelt hos TD Ameritrade. Det är enkelt att ansöka och skapa ett standardmäklarkonto elektroniskt. Konton är redo att handlas samma dag. Konton utan marginal kräver inga minimiinsättningar och aktieaffärer är provisionsfria. TD Ameritrades kundtjänstrepresentanter finns tillgängliga dygnet runt för att svara på frågor. För de av oss som inte är fullt så teknikkunniga är det viktigt att överväga TD Ameritrades kundservice.

Next Post

Så här handlar du på den brittiska aktiemarknaden

Om du är ny på aktiemarknaden och är osäker på hur du handlar i Storbritannien, läs vår artikel om fördelarna med CFD-handel och investering i aktier. Detta kommer att hjälpa dig att tjäna pengar genom att öka dina vinster. Artikeln kommer att täcka tre viktiga aspekter av aktiehandel: att köpa […]

Subscribe US Now