Grand Theft Auto 6 är enligt uppgift ett steg närmare lansering

admin

Tekniskt sett, ju mer tiden går, desto närmare kommer vi lanseringen av Grand Theft Auto 6. Det hjälper inte att vi får en ny läcka varje vecka som bekräftar detta. Men fansen är nu övertygade om att Rockstar Games är närmare att slutföra utvecklingen av den mycket efterlängtade GTA-versionen av mainline än väntat.

Grand Theft Auto Closer lanseringVäck inte dina förhoppningar ännu, att polera ett spel är en lång och ansträngande process.

Grand Theft Auto 6 är enligt uppgift ett steg närmare lansering

Enligt GTA 6 News & Leaks 2.0 hävdar olika källor att de besitter information som bevisar att GTA 6 är längre i sin utveckling än vad förra årets läckor skulle indikera. Den tillägger också att de nuvarande befintliga versionerna av GTA 6 antyder att de redan är i färdigt skick även om de saknar polering.

Tänk på att de läckta underutvecklingsfilmerna från förra året visade oss ett sandlådespel som är tidigt i utvecklingen. Tez2, den mest pålitliga av de nuvarande källorna, hävdar något annat.

Tez2 förklarar att filerna för “bankrelease”, “beta” och “debug” är ett bevis på att Rockstar jobbar på att polera GTA 6 för att se till att den ser ut och spelar bra när den släpps.

Grand Theft Auto Closer lanseringRockstar Games kan ta så lång tid som det behöver för att göra GTA 6 till det bästa spelet det kan vara.

Som ett multiplattformsspel med en förmodad online multiplayer-komponent kommer GTA 6 att ta lång tid att polera och optimera. Det skulle inte förvåna oss om Rockstar tog minst två år att få GTA 6 över mållinjen om inte längre. Tänk på att GTA 6 kommer att finnas ute på PC, Xbox Series S/X och PS5. Rockstar måste se till att minimera de tekniska problem som GTA 6 kan möta vid lanseringen.

Allt övervägt skulle en nästan komplett version av GTA 6 tyda på att en avslöjande trailer är nära förestående. Detta är i linje med en färsk rapport som säger att GTA 6 kan vara ute 2025.

Next Post

GTA Online: Bonusar och kampanjer för veckan den 2 februari

Specialvecka i GTA Online med bonusar i Hasta La Vista-läge Bonusar och kampanjer för veckan 2 till 8 februari 2023 Fortfarande inget nytt idag i GTA Online, vi måste ha mycket tålamod innan vi har allt innehåll från DLC Drug Wars, om Rockstar Games fortsätter på detta momentum kommer de […]

Subscribe US Now