GTA Online: The Vinewood Car Club kommer med tisdagens uppdatering

admin

Vinewood Auto Club kommer att vara tillgänglig för GTA+-medlemmar med Mercenaries of San Andreas DLC

Med uppdateringen Mercenaries of San Andreas som kommer till alla plattformar denna tisdag den 13 juni, kommer Rockstar Games att lägga till en helt ny byggnad för bilfans, men den kommer bara att vara tillgänglig för de nyare versionerna av GTA. Online, Xbox Series X|S och PS5. Det här är Vinewood Car Club, ett lyxlager på hamnen med olika bilar som kommer att ändras regelbundet, med belysning som visar upp fordonen på ett optimalt sätt, samt möjligheten att konsultera de mest intressanta egenskaperna hos var och en. Den här byggnaden kommer att vara tillgänglig i fritt läge för alla som vill utforska showroomet, men medlemmar med den valfria GTA+-prenumerationen kommer att kunna njuta av ytterligare fördelar.

Vinewood Car-klubben kommer till GTA Online den 13 juni

GTA+-medlemmar kommer faktiskt att kunna använda de olika fordonen som visas i fritt läge, antingen genom att gå till bilklubben eller genom att göra anspråk på bilen från interaktionsmenyn. Vi kan se detta lite som redan befintliga vd-fordon, fordonen tillhör inte oss, men vi kan dra nytta av dem genom att beställa dem. Dessutom, om fordonet behagar, kommer det att vara möjligt att köpa det med en -20% kampanj så länge det är en del av Vinewood Automobile Clubs showroom.

Som varje månad med GTA+-prenumerationen erbjuds en bil gratis för medlemmar, nu kommer den att visas i denna nya bilklubb för en förhandstitt och möjligheten att enklare hämta ut sin belöning.

Exteriören på Vinewood Car Club som ligger vid hamnen, dit Simeons fordon måste exporterasUtsidan av Vinewood Car Club som ligger vid hamnen, där du måste exportera Simeons fordon

Vinewood Car Club öppnar endast för nästa generations versioner av GTA Online den 13 juni med Mercenaries of San Andreas DLC, med bara en förhandstitt på vad den så småningom kommer att erbjuda, och klubbens bekvämligheter och privilegier kommer att fortsätta att expandera ytterligare för att ge GTA+ prenumeranter med nya möjligheter att samla in och få tillgång till ytterligare exklusiva förmåner.

Källa: Rockstar Games

Next Post

San Andreas Mercenaries-uppdateringen kommer till GTA Online

Mitt i GTA-communityts kollektiva väntan på nästa bidrag i den bästsäljande franchisen, fortsätter Rockstar Games att introducera nytt innehåll till Grand Theft Auto Online. GTA Onlines senaste uppdatering kommer flygande den 13 juni. (Bild via Rockstar Games). Den kommande Grand Theft Auto Online-uppdateringen, San Andreas Mercenaries-expansionen, kommer att leverera en […]

Subscribe US Now