Ray-tracing är ute för Grand Theft Auto 5 på PS5 och Xbox Series X

admin

Grand Theft Auto 5 kom ut 2013, vilket betyder att den är lika gammal som PlayStation 4. Beroende på vilken spelplattform du föredrar, börjar GTA 5 visa sin ålder, trots Rockstar Games bästa ansträngningar. Men om du är på PS5 och Xbox Series S/X, är Rockstars senaste gameplay-patch himmelssänd. GTA 5 har nu ett nytt fidelity-läge som låser spelet till 30FPS i utbyte mot bättre detaljer om fordon, fönster, karaktärer och överallt du tittar. Resultatet förvandlar inte riktigt GTA 5 till ett nyare spel, men det är ändå imponerande.

Ray Tracing Grand Theft Auto Ps Xbox Series XStrålspårning förvandlar inte riktigt GTA Online till ett nytt spel men det får det att se ut som ett som släpptes för nuvarande generationens konsoler.

Ray-tracing är ute för Grand Theft Auto 5 på PS5 och Xbox Series X

Ray-tracing har funnits ett tag men det var inte förrän Nvidia introducerade GeForce RTX (liksom Quadro RTX) grafikkort 2018 som det började få mainstream uppmärksamhet. Det tog inte lång tid för funktionen att bli mycket efterfrågad, särskilt i äldre spel som The Witcher 3: Wild Hunt, bland annat. Men även om ray-tracing gör att underbara spel som Spider-Man: Remastered och Cyberpunk 2077, bland andra, ser ännu mer fantastiska ut, är det när dessa “reflektioner” läggs till spel som Grand Theft Auto 5 som de verkligen har en djupgående effekt.

Ända sedan lanseringen av den senaste GTA Online-patchen har spelare letat efter sätt att testa den. För att vara ärlig behöver du inte leta långt för att se effekterna.

Strålspårning i GTA Online tillämpas på speglar på fordon, glasögon på byggnader och till och med i kromade bilar. Du kommer till och med att se reflektioner i vattnet nu, vilket bara är häpnadsväckande.

Den enda kicken här är att GTA Online endast kommer att köras med 30 FPS med en inbyggd 4K-upplösning när du aktiverar “Fidelity”-grafikalternativet. Det är upp till dig om begränsade bildfrekvenser är värda ögongodiset. Men, vi måste säga, det är värt att prova om du kan, särskilt om du spelar på PS5 eller Xbox Series X.

Utöver förbättrad grafik kommer GTA Online December 2022 Update 1.64 också att göra att bilar i spelet visas snabbare när du köper dem och PS5 samt Xbox Series S/X-ägare behöver inte längre slutföra ett specifikt lopp innan de kan få åtkomst till Haos specialverk.

När du lägger till detta till den psykedeliska uppdateringen, Los Santos Drug Wars, har GTA Online aldrig sett så bra ut (inte heller så trippy).

Ray Tracing Grand Theft Auto Ps Xbox Series XOm Rockstar Games kan få GTA Online att se så här bra ut kan vi bara föreställa oss hur mycket bättre GTA 6 kommer att bli när det gäller grafik.

I slutändan bör fans inte förvänta sig att GTA 5 eller GTA Online ska se lika bra ut som andra spel som är gjorda med Unreal Engine 5. Kom ihåg att Rockstar Advanced Game Engine som används för GTA Online är nära ett decennium gammal om inte äldre. Rockstar kan bara göra så mycket när händerna är bundna. Om det är någon tröst så bådar Rockstars förmåga att pressa mycket ur GTA Online gott för hur underbart GTA 6 skulle kunna se ut när det kommer ut.

Next Post

GTA Online: Los Santos Drug Wars DLC kommer den 13 december

Ny info om decemberuppdateringen för GTA Online Los Santos Drug Wars-uppdateringen kommer att finnas tillgänglig för nedladdning på alla aktuella GTA Online-plattformar den 13 december, vilket är nästa tisdag. Denna DLC kommer att innehålla flera förbättringar som nämndes på tisdagen (för att läsa här), såväl som nya uppdrag med Ron […]

Subscribe US Now