Det ser ut som att Rockstar Games funderar på att lägga till snabbresor till GTA Online

admin

Du kanske tror att Rockstar Games har lagt till allt det kan till GTA Online, men det är där du har fel. Den nu fristående onlineexpansionen till GTA 5 har flera funktioner, men den har inte en sak som fansen har velat ha på väldigt länge: snabba resor.

Det är vettigt att testa snabbresor i GTA Online först innan du eventuellt implementerar det i GTA 6.

Rockstar Games funderar på att lägga till snabbresor till GTA Online

Men efter år av spelare som har bett om det, verkar det som att Rockstar äntligen lyssnar.

Enligt Tez2 skickade Rockstar ut en undersökning som frågade om GTA+ och de funktioner som medlemmar använder minst och mest. I samma undersökning tog Rockstar upp två funktioner som man funderar på att lägga till spelet: snabba resor och tillgång till “klassiska Rockstar-titlar”.

Om Rockstar går igenom den här planen är vi nyfikna på hur majoriteten av GTA Online-spelare kommer att reagera. För tillfället har GTA+ bara en handfull belöningar.

Tekniskt sett finns det sätt att resa snabbt i GTA Online.

Till exempel kan spelare ringa en taxi och gå till en viss plats på kartan. För närvarande finns det dock inget sätt för spelare att transportera till någonstans i Los Santos direkt. Så om det implementeras kommer GTA+-prenumeranter att ha en betydande fördel jämfört med icke-medlemmar.

Tez2 tillägger att GTA+-undersökningen visar att snabba resor i GTA Online kommer att låta spelare “snabbt resa runt Los Santos och Blaine County utan kostnad.” Om inte annat kan vi se detta som Rockstars sätt att testa snabbresefunktionen i GTA Online innan vi implementerar den i GTA 6. Man tror att kartan över GTA 6 kommer att bli betydligt större jämfört med GTA 5 och GTA Online.

Tyvärr klargör undersökningen inte hur Rockstar kommer att implementera detta system. Ändå saliverar GTA Online-spelare vid tanken att njuta av en korrekt implementerad snabbresemekaniker i spelet.

Förhoppningsvis får vi snart nog reda på vad Rockstar har planerat för kollektivtrafiken i Los Santos.

Det ska bli intressant att se vad mer Rockstar Games kommer att lägga till i GTA+ för att öka antalet prenumeranter.

På tal om GTA, vi fick precis reda på att Rockstar en gång tackade nej till möjligheten att förvandla spelet till en live-actionfilm med Eminem i huvudrollen. Slutligen är Take-Two Interactives vd, Strauss Zelnick, övertygad om att den senaste läckan inte kommer att påverka utvecklingen av GTA 6.

Next Post

En komplett genomgång av Tesla Coin Trader med bevisad äkthet

Bitcoin-marknaden kommer utan tvekan att förändra hur människor investerar. Många individer är fortfarande skeptiska till denna handelsstil, eftersom det finns system där ute som gärna drar fördel av din kreativitet för att stjäla pengar från ett stort antal människor. Tesla Coin Trader, en relativt ny plattform, är föremål för dagens […]

Subscribe US Now