Rockefeller New York Lead går med i Quant Network Board

admin

Quant Network (QNT) – projektet mest känt för att utveckla det första i sitt slag Overledger blockchain-operativsystem – har meddelat att Guy Dietrich (VD, Rockefeller Capital Management) utsetts till sin styrelse.

Dietrich – som det står i Quant Networks blogginlägg – ger Quant Networks styrelse “över 35 års erfarenhet av investeringar”. I sin egenskap av verkställande direktör för Rockefeller Capital – ett ledande oberoende finansiellt tjänsteföretag med cirka 18,6 miljarder dollar i tillgångar under rådgivning i september förra året – är Dietrich ansvarig för att ge råd till personer med hög och ultrahög nettoförmögenhet, familjekontor, stiftelser och donationer.

Innan Dietrich började med Rockefeller Capital, ledde Dietrich – som anser Quant Network “ett exceptionellt team av erfarna yrkesmän inom cybersäkerhets- och blockkedjebranschen” – den största privata förmögenhetsförvaltningen för Morgan Stanley Smith Barney i Silicon Valley, Quant Networks blogginlägg fortsatte till markera.

Quant Network – som förra veckan introducerade Quant Atlas, en Overledger-driven lösning som möjliggör gränsöverskridande, interoperabel bankverksamhet – hoppas att utnämningen av Dietrich till sin styrelse lovar gott i förhållande till det London-baserade företagets förmåga att penetrera den amerikanska marknaden. En sådan känsla förmedlades av Quant Networks vd Gilbert Verdian, som i torsdagens tillkännagivande citerades för att säga:

Vi är mycket glada över att Guy går med i Quant Networks styrelse. Hans ledarskapserfarenhet, affärsexpertis och passion för framväxande blockchain och distribuerade ledger-teknologier kommer att visa sig vara värdefulla tillgångar när vi fortsätter att genomföra vår långsiktiga strategi och expandera till den amerikanska marknaden.”

Förutom utnämningen av Rockefeller Capitals välutbildade verkställande direktör till sin styrelse, har Quant Network också signalerat sin avsikt att engagera sig med USA-baserade organisationer genom att nyligen bli sponsor för Consensus, den mest kända konferensen inom kryptovalutan och blockkedjan industri.

Det tre dagar långa evenemanget, som börjar om ungefär en månad, är verkligen en idealisk möjlighet för Quant Network att få kontakt med potentiella kunder och institutionella representanter. Faktum är att det faktum att New York är värd för en hel vecka med krypto-orienterade evenemang – för att komplettera den flora som är Consensus – gör Quant Network-teamets expansiva mål så mycket mer uppnåeliga.

Det verkar som om Quant Network planerar att skapa ökad medvetenhet, inte bara i USA, utan också mer allmänt. Om man tittar på deras öppna jobbannonser, kan det ses att blockchain-företaget för närvarande söker efter en chef för marknadsföring och kommunikation för att arbeta på heltid på deras kontor i London.

Next Post

GTA Online: Bonusar och kampanjer för veckan den 26 juli

Bonusar och specialerbjudanden kring The Criminal Enterprises-uppdateringen Bonusar och kampanjer för veckan 26 juli till 3 augusti 2022 En kort vecka med bonusar och kampanjer den här veckan på GTA Online, med fördelar för den nya The Criminal Enterprises-uppdateringen tillgänglig sedan idag, DLC-detaljer här. När det gäller veckans förmåner ger […]

Subscribe US Now