OmiseGO:s OMG-nätverk blir offentligt i plasmagenombrott

admin

Teamet bakom OmiseGO (OMG) har idag realiserat en stor milstolpe; ger allmänheten tillgång till alfa-releasen av dess så kallade OMG-nätverk – en proof-of-stake och oändligt skalbar Plasma-blockkedja med en decentraliserad utbyte inbyggd i dess kärnkonsensuslager – för allra första gången.

Nätverkets alfaversion, som OmiseGO-teamet kallar Ari – det thailändska ordet för “gästvänlig, mild och tillmötesgående” – tros ha “nått en nivå av funktionalitet och stabilitet som är redo för offentliga tester och feedback”, enligt Tisdagens besked.

En sådan grad av tro kom att bero på flera veckors samarbete mellan OmiseGO och dess partners, såväl som medlemmar av OmiseGO Developer Program (ODP) – ett pågående program med tidiga testare och integratörer som lanserades i början av förra månaden.

Plasma par

När det gäller vad användare av Ari kan förvänta sig prestandamässigt från tisdagens alfa-release, fortsatte OmiseGO:s blogginlägg: “denna version av OMG Network implementerar More Viable Plasma för ETH-överföring och Minimal Viable Plasma för ERC-20-tokenöverföring, med en enda operatör, säkrad mot Rinkeby Ethereum Testnet.”

För att understryka den stora nivån av genomströmning Ari – som stöder hela plasmalivscykeln (dvs. avsättningar, överföringar, utgångar och under flygning finns) – kan bära, avslöjade OmiseGO att deras interna tester har sett att nätverket kan “bearbeta över 1,2 MM transaktioner med en topp uppmätt genomgående på över 2700 transaktioner per sekund.”

Akta dig för buggar

På ett ansvarsfullt sätt betonade OmiseGO – ett dotterbolag till det Singapore-domicerade Omise Holdings – att dagens Ari-utgåva verkligen är en alfaversion, vilket innebär att det finns en mycket reell chans att programvarubuggar kommer att upptäckas under de kommande veckorna.

Faktum är att OmiseGO avslöjade “det finns kända buggar” i den version av Ari som delas idag. Medan dessa buggar – som ”kan göra avtalet insolvent” – har ”redan [been] patchade” av deras utvecklingsteam, har de ännu inte distribuerat dessa patchar.

Dessa korrigeringar, tillsammans med ytterligare nya funktioner, kommer via en nätverksuppgradering “under de kommande veckorna”, insisterar OmiseGO. Teamet rekommenderar att de som interagerar med Ari ofta borde checka in med sin nya utvecklarportal.

Next Post

Filer i spelet avslöjar mer klippt Red Dead Redemption 2-innehåll

Det är inte ovanligt att Rockstar Games lämnar saker på klipprummets golv i sina spel. Red Dead Redemption 2 är inget undantag. Men detta gör inte att upptäcka klippt innehåll mindre av en kuriosa. Exempelvis skulle denna potentiella uppdragslinje ha involverat Arthur som reser till de begränsade områdena i spelet, […]

Subscribe US Now