Var kan du köpa Cardano i Storbritannien

aliintizar71

Om du funderar på att köpa Cardano kan du göra det från en av flera olika kryptovalutabörser och mäklare. Dessa företag erbjuder olika funktioner och avgiftsstrukturer. Det bästa alternativet för dig beror på dina personliga preferenser och din budget. Du kan börja med att kolla in eToro, Coinbase, Kraken och CopyTrader. Efter att du har bestämt dig för vilken byte som är rätt för dig är det dags att välja en plånbok.

eToro

Om du bor i Storbritannien och letar efter det bästa stället att köpa Cardano på, så är eToro det perfekta stället att börja. Det kräver en låg insättning på $10 och låter dig använda någon av dina favoritbetalningsmetoder för att sätta in pengar på ditt konto. När du har gjort det kan du söka efter Cardano med hjälp av eToros sökruta. När du har hittat myntet du letar efter lägger du en köporder och bekräftar den öppna handeln.

Du måste först skapa ett konto hos eToro. Om du inte har en kan du registrera dig med Google eller Facebook. Du kommer att bli ombedd att uppvisa bevis på din identitet och adress. Detta kan inkludera ett körkort, ett pass eller ett färskt kontoutdrag. Du kan också tillhandahålla en elräkning eller skattebrev som bevis på hemvist. Läs mer för att lära dig hur du investerar i krypto och tjänar dagliga vinster.

Coinbase

När du funderar på var du ska köpa Cardano i Storbritannien har du flera alternativ. Det första och säkraste alternativet är att använda en kryptovalutamäklare online. Mäklaren fungerar som mellanhand mellan köpare och säljare. Det är därför online kryptovalutamäklare är idealiska för nya investerare. Dessutom tar de ut en liten avgift för transaktionen. När du har slutfört alla dessa steg är du redo att köpa Cardano.

Även om utbytet inte är en kryptovalutabörs, är det ett pålitligt ställe att köpa den digitala valutan. ADA kan köpas via banköverföring eller via snabbare betalningar. Processen är ganska enkel. När du har genomfört köpet överförs pengarna till din plånbok via ett Secure Socket Layer (SSL). Du kan lagra din Cardano ADA i Trust Wallet-applikationen, som använder blockchain-teknik för att säkerställa att den är säker och säker.

Kraken

Det bästa sättet att köpa Cardano i Storbritannien är att använda en kryptovalutabörs som OKEx. Du kan använda fiat-pengar, som USD, eller stabila mynt, som Bitcoin. Om du inte är bekant med kryptovalutor kan du också använda ett kreditkort för att sätta in pengar på ditt konto. Även om det här alternativet inte är gratis, kommer det med en liten avgift. För att garantera säkerheten rekommenderas det att du väljer en reglerad kryptovalutabörs.

När du först registrerar dig för ett utbyte bör du se till att du har ett legitimt bankkonto och en e-postadress i Storbritannien. Många börser erbjuder ett gratis demokonto, men du kan behöva sätta in en viss summa pengar för att börja handla. Det är bäst att sätta en fast budget innan du börjar handla med kryptovalutor. Även om du bara köper en liten mängd Cardano bör du sätta ett specifikt belopp som en gräns för att undvika riskfyllda investeringar.

CopyTrader

Coinbase är en etablerad plattform som låter dig investera i en mängd olika kryptor. Förutom Cardano kan du investera i Ethereum, Bitcoin Cash, Dash, Zcash, Stellar och Polygon. Det regleras också av Guernsey Financial Service Commission och erbjuder tjänster för lösenordsåterställning. Denna webbplats accepterar även PayPal-insättningar. Om du funderar på att investera i Cardano, kommer du att upptäcka att Coinbase är det bästa stället att köpa cardano i Storbritannien.

Coinbase är en pålitlig leverantör av kryptotjänster för miljontals människor världen över. Det är en av få mäklare som accepterar kreditkort. Kreditkort är dock inte tillåtna på alla plattformar. Du måste uppvisa identitetsbevis och en bostadsadress för att undvika att debiteras en kontantförskottsavgift. Vissa mäklare accepterar också PayPal, men kontrollera deras avgifter innan du använder dem. Det är i alla fall säkrast att köpa Cardano från en reglerad mäklare, som CopyTrader.

CopyPortfolio

Du kanske undrar var man kan köpa Cardano i Storbritannien. Tja, det beror på var du planerar att köpa den. Det bästa sättet att köpa denna kryptovaluta är genom en copyportfolio-tjänst. Det här är en onlineplånbok som accepterar både fiat-valutor och kryptovalutor, och du kan sätta in dina pengar direkt på den med PayPal. Alla plattformar accepterar inte fiat-valutor, så du måste kontrollera om din bank stöder det först.

Det finns många olika sätt att köpa Cardano i Storbritannien. Du kan använda ditt betalkort eller kreditkort, men det finns vissa risker att tänka på. Du kan bli ombedd att uppvisa bevis på identitet och bostadsadress. Vissa onlineplattformar accepterar också kreditkort, men detta medför vanligtvis en kontant förskottsavgift. Kolla in avgifterna innan du gör några transaktioner. I vilket fall som helst bör du välja en reglerad mäklare för att köpa Cardano i Storbritannien.

 

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Next Post

Rockstar sa just hejdå till Grand Theft Auto 5

Rockstar Games har mjölkat Grand Theft Auto 5 för allt det kan efter att ha släppt spelet 2013 och porterat det till tre generationer av konsoler. Med mer än 169 miljoner sålda enheter (och fortfarande räknas) är det hög tid att Rockstar äntligen sa adjö till GTA 5 om så […]

Subscribe US Now