Motorsågar och mer: Ex-Rockstar-designern läcker GTA 6-detaljer

admin

I videospelsuniversumet är förväntningarna på Grand Theft Auto 6 en egen kraft, med fans som ivrigt dissekerar varje bit av information, rykten, läckor och den svårfångade företagstystnaden från Rockstar Games.

Att ta tillbaka motorsågen borde få alla kritiker om spelets förkärlek för hänsynslöst våld att bli upprörda.

Nyligen har vi haft en ny omgång av information som tyder på att det kommande spelet kan se bland annat återuppståndelsen av motorsågar, ett vapen som har varit särskilt frånvarande från franchisen i över 14 år.

Sayan Saha, en 2D/UI-designer som tidigare var anställd på Rockstar Games, sågs lägga till en mystisk men ändå lockande fotnot om GTA 6 till sin LinkedIn-profil. Även om den snabbt raderades, undgick den inte de skarpa ögonen från snabbtänkande fans som fångade bion innan den drogs tillbaka.

Tidigare Rockstar India-anställd sa på LinkedIn att han arbetade med flera saker för GTA VI
av u/OminousMicrowave i GamingLeaksAndRumours

Innan han uppdaterade sin profil föreslog Mr. Sahas utdrag att han arbetade med över “500 2D-tillgångar i spelet för GTA VI”, inklusive mer än 25 “unika varumärken”. Vad som verkligen fångade fansens uppmärksamhet var dock hänvisningar till föremål som motorsågar, brandsläckare och elektriska skivor samt båtmotorer och bilmotorer.

Det som ger bränsle till denna spekulation är det faktum att senast motorsågar dök upp i serien var i Grand Theft Auto: Chinatown Wars, som släpptes 2009. Fansen minns med glädje dess debut i Grand Theft Auto: Vice City som en hyllning till Scarface, en film som påverkade spelets design och berättelse. Med läckor som tyder på en återgång till Vice City verkar tidpunkten för motorsågens comeback vara lämplig.

Rockstar Games är ökända för sin skyddande slöja av hemligheter kring GTA 6. Sahas korta, och nu försvunna, avslöjanden är i linje med denna strategi. Det antas att Sahas offentliga profiluppdatering utlöste ett ingripande från Rockstars PR-team för att behålla sitt snäva grepp om spelets detaljer.

GTA har den höga uppgiften att leva upp till de förväntningar som ställts av sin föregångare, GTA 5.

Trots denna taktiska tystnad från Rockstar och Take-Two Interactive förblir fansen oförskräckta i sin jakt på information. Det förväntas att fler detaljer kommer att fortsätta att dyka upp från alla tänkbara hörn av Internet.

När det gäller den mycket efterlängtade officiella avslöjandet av GTA 6, så håller Rockstar Games sina kort nära bröstet. Det är fortfarande oklart när företaget slutligen kommer att bryta spänningen. Spelgemenskapens förutsägelser för releasedatum sträcker sig från 2024 till 2025, men officiell bekräftelse väntar fortfarande.

Även om fansen fortfarande är i ett dilemma om de ska ta dessa avslöjanden till nominellt värde, är en sak klar – Rockstar Games beslut att förbli mamma när det gäller spelet tjänar bara till att underblåsa förväntan. Detta tillvägagångssätt, avsiktligt eller på annat sätt, cementerar platsen för GTA 6 som det mest efterlängtade spelet genom tiderna.

I mångas ögon är GTA 6 det bästa spelet genom tiderna – och det är inte ens ute än.

Märkligt nog är detta första gången som någon utanför Rockstar hänvisade till GTA-spelet under utveckling som GTA VI. Du kan hävda att detta är den enda gången någon som arbetade med spelet hänvisade till det som sådant. Tänk på att Rockstar bara har refererat till GTA 6 för att bekräfta att det är under utveckling, för att erkänna läckorna och för att motivera varför Red Dead Online går till solnedgången. För all del, GTA 6 existerar inte – det finns bara ett nytt GTA-spel som Rockstar jobbar på. Rockstar har alltså inte ens börjat marknadsföra GTA 6 än, vilket är den spännande delen.

Med tanke på mängden hype kring nästa del av den bästsäljande franchisen, är det spännande att föreställa sig hur internet skulle gå sönder när det förmodligen nonchalant tillkännages på Rockstars konton i sociala medier.

Next Post

GTA Online: Juli 2023 GTA+ prenumerationsförmåner, bonusar och kampanjer

GTA Plus-förmåner från 20 juli till 16 augusti 2023 Den helt nya bilen, Penaud La Coureuse, är tillgänglig gratis för GTA+-prenumerationsmedlemmar i juli tillsammans med olika andra förmåner, bonusar och kampanjer. Faktum är att premiummedlemmar i GTA Online har ytterligare bonusar i många olika racingkategorier, tillräckligt för att kontrollera om […]

Subscribe US Now