GTA 6-läckan tipsar om ambitiösa DLC-planer för en spelare

admin

Grand Theft Auto 6 kommer inte ut när som helst snart. Rockstar Games kan ha bekräftat att det är under utveckling och Take-Two Interactive kan ha stora förhoppningar på det, men vi tror inte att vi kommer att få officiell information när som helst snart.

En ständigt utvecklande GTA 6 som använder DLC-innehåll och uppdateringar skulle definitivt passa som en värdig GTA 5-efterträdare.

Den goda nyheten är att flera insiders ständigt matar oss med förmodad information om det kommande spelet. Som exempel, den senaste informationen tyder på att Rockstar redan planerar långt inför spelets lansering.

GTA 6-läckan tipsar om ambitiösa DLC-planer för en spelare

Enligt den välkända GTA-läckaren, Tez2, arbetar Rockstar Games redan på en enspelar-DLC för GTA 6.

Här är ett utdrag av vad Tez2 sa på GTAForums:

Den första vågen av “nya städer och uppdrag” vi kommer att få som DLC kommer definitivt att planeras ut innan VI släpps. Och Rockstar kommer att kunna allokera resurser till vilken ny titel de kommer att arbeta med efter VI-släppet. När det gäller de nya städerna tror jag att vi för det mesta kommer att ta emot nya städer eller öar. Som Cayo Perico eller North Yankon stil. På så sätt kan Rockstar introducera ett nytt heist för det nya GTA Online-läget med varje ny DLC. Om vi ​​har tur kan vi då och då ta emot en fullfjädrad ny stad.

Först och främst, det ser ut som att Rockstar inte kommer att ge upp GTA Online när som helst snart. Sättet som läckaren formulerade sitt uttalande antyder att all GTA 6 DLC kommer att köras parallellt med GTA Online-expansionerna. Det enda problemet vi har detta är att Rockstar kan sprida sig för tunt för att arbeta med andra projekt utanför GTA 6 och GTA Online även efter att spelet har kommit ut. Men om detta betyder att vi får mer DLC-innehåll för GTA 6, antar vi att uppoffringen är värt det.

Skämt åsido, att få enspelar-DLC för GTA 6 skulle vara en gåva från himlen. GTA 4 hade två av de bästa DLC:erna inom spel i “The Ballad of Gay Tony” och “The Lost and Damned”. Det är bara synd att GTA 5 inte fick samma stöd efter lanseringen.

Med tanke på alla dess ryktade och bekräftade planer för GTA 6, är Rockstar förmodligen fortfarande minst ett eller två år ifrån att släppa en trailer för spelet.

När det gäller vilken typ av innehåll vi kan förvänta oss för GTA 6 kanske vi redan har en idé.

Om du kommer ihåg, antydde en färsk rapport att Rockstar ursprungligen hade mycket större planer för GTA 6. Om vi ​​antar att detta är sant, kan Rockstar gräva fram idéerna om det skrotade innehållet, fördjupa dem mer och packa om dem som DLC-innehåll. Eftersom det tidigare ryktet hävdade att GTA 6 kunde ha haft tre olika städer, skulle Rockstar redan ha två städer tillgängliga som grund för framtida DLC:er. Det är definitivt ambitiöst, men eftersom Take-Two Interactive har så stora förhoppningar på GTA 6 har Rockstar all anledning att skjuta mot månen.

Next Post

Hur du gör din egen anpassade markör för din webbplats

När jag började surfa på olika och originella webbplatser för att lära av dem, var en av de första sakerna som fångade min uppmärksamhet att några av dem hade sina egna markörer, så jag undersökte för att kunna införliva det på min webbplats. Idag […]

Subscribe US Now