GTA V och GTA Online är nu tillgängliga på PS5 och Xbox Series X|S

Mark Brown

Nästa generations versioner av GTA 5 och GTA Online är tillgängliga

Nya och förbättrade versioner av Rockstar Games två flaggskeppsspel, GTA 5 och GTA Online, tillkännagavs för nästan två år sedan, får Remasters som släpps idag på nästa generations konsoler, PS5 och Xbox Series X |S. Dessa nya versioner ger olika ganska korrekta visuella förbättringar utan att vara revolutionerande.

Om idag Rockstar Games ännu en gång har bestämt sig för att släppa femtonde Remasters, är det framför allt för dess flaggskeppsspel, GTA Online, ett spel som fortfarande spelas massivt runt om i världen som fortsätter att slå besöksrekord för sina servrar med varje stor uppdatering av årsskiftet för ett tag nu, och som helt klart behövde ett ansiktslyft. På den tiden kan du lika gärna remastra GTA 5, som den delar mycket med, i synnerhet dess nästan liknande karta och ett visst antal fordon.

Många väntar på en ny GTA, det måste sägas att Grand Theft Auto Online, den senaste opusen, är från 1 oktober 2013 och detta börjar irritera mer än en. Du ska veta att Rockstar Games jobbar på nästa GTA, studion har också officiellt meddelat för några veckor sedan att utvecklingen av nästa opus är under utveckling. Men du bör veta att släppet av GTA 6 inte kommer att göras på ett tag ännu och att du måste ha tålamod. Den här nya versionen av GTA Online, men även av GTA V i mindre utsträckning är gjord för personer som regelbundet spelar dessa spel medan de väntar på chimären som är GTA 6. Observera att dessa nya versioner denna gång sätter GTA Online som huvudspel, medan innan det var värd i GTA V, den här gången är det tvärtom.

Förbättringar av GTA 5 och GTA Online på PS5 och Xbox Series X|S

Både GTA 5 och GTA Online remasters har olika förbättringar på PS5 och Xbox Series X|S, till exempel olika grafiklägen att välja mellan enligt våra ögonpreferenser.

Läge Lojalitet (PS5 och Xbox Series X) : 4K natif (3840p x 2160p), 30 FPS och Ray TracingLäge Lojalitet (Xbox Series S) : 4K Upscale, 30 FPS och Ray TracingLägesprestanda (PS5 och Xbox Series X) : 4K Upscale och 60 FPSLägesprestanda (Xbox Series S): Full HD (1920p x 1080p) och 60 FPSLäge Prestanda RT (PS5 och Xbox Series X): 4K Upscale, Ray Tracing och inriktning på 60 FPS

Dessa nya versioner innehåller också olika förbättringar, såsom minskade laddningstider, mer befolkning och trafik, större täthet av vegetation, bättre kvalitet på ljus och skuggor, reflektioner på vatten och andra element. Dessutom förbättras kantutjämningen, liksom rörelseoskärpa, explosioner och flamåtergivning är mer detaljerade.

Det finns också exklusivt innehåll till den nya versionen av GTA Online på PS5 och Xbox Series X|S. 5 nya bilar dyker upp på försäljningssajterna, liksom Haos garage, som låter dig anpassa och förbättra prestandan hos vissa fordon. Nya tävlingar och en speciell GTA $251 000 Time Trial kommer också för dessa nya fullt förstärkta fordon.

Naturligtvis är det möjligt att återställa våra framsteg, oavsett om det är från GTA Online, men också från GTA V. Jag inbjuder dig att läsa vår dedikerade artikel.

GTA Online såväl som GTA V är nu tillgängliga på PS5 och Xbox Series X|S i digital version, och från och med nästa månad för fysiska versioner. De är också på kampanj till ett mycket intressant pris på Microsoft Store och PlayStation Store i 3 månader.

GTA 5 och GTA Online : 39,99 €, men ett introduktionserbjudande på 19,99 € på Xbox Series X|S och 9,99 € på PS5 i 3 månader.Endast GTA Online : 19,99€, men introduktionserbjudanden för 9,99€ på Xbox Series X|S, gratis på PS5 i 3 månader.

Next Post

Microsoft kallar till ett evenemang den 24 juni för att presentera sitt nya Windows

Microsoft-företaget har kallat in media till nästa 24 juni där det kommer att presentera nyheterna om sitt Windows-operativsystem, bland annat hittar du en ny generation av dess system för att förnya Windows 10. Evenemanget äger rum den 24 juni kl. 11.00 lokal tid i USA. I samtalet från tekniken har […]

Subscribe US Now