Microsoft kallar till ett evenemang den 24 juni för att presentera sitt nya Windows

digitateam

Microsoft-företaget har kallat in media till nästa 24 juni där det kommer att presentera nyheterna om sitt Windows-operativsystem, bland annat hittar du en ny generation av dess system för att förnya Windows 10. Evenemanget äger rum den 24 juni kl. 11.00 lokal tid i USA.

I samtalet från tekniken har bara bjudit in deltagare att gå med för att “se vad som är härnäst för Windows.” Som Satya Nadella, vd för Microsoft, säger, förväntas företaget avslöja nästa generation av sitt Windows-operativsystem och att det är “en av de viktigaste uppdateringarna under det senaste decenniet för att låsa upp större ekonomiska möjligheter för utvecklare. och skapare” .

Det bör noteras som en kuriosa att ingen av de stora cheferna för Microsoft, varken dess VD eller Panos Panay, produktchef, har nämnt ett nytt nummer i Windows-nomenklaturen, bara med namnet. Möjligen kommer de siffror som normalt har följt namnet på operativsystemet sedan starten försvinner för alltid.

För mer information gå till Microsofts evenemangssida.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Next Post

NFT:er kommer till Instagram, bekräftar Mark Zuckerberg

Mark Zuckerberg – VD för Meta (tidigare Facebook; ägare till Instagram) avslöjade idag att Instagram kommer att integrera NFTs i sin plattform. På tal på SXSW bekräftade miljardären att de digitala samlarobjekten skulle komma till Instagram “inom en snar framtid”. Han delade lite detaljer om vilken roll NFTs skulle spela […]

Subscribe US Now