Microsoft kallar till ett evenemang den 24 juni för att presentera sitt nya Windows

digitateam

Microsoft-företaget har kallat in media till nästa 24 juni där det kommer att presentera nyheterna om sitt Windows-operativsystem, bland annat hittar du en ny generation av dess system för att förnya Windows 10. Evenemanget äger rum den 24 juni kl. 11.00 lokal tid i USA.

I samtalet från tekniken har bara bjudit in deltagare att gå med för att “se vad som är härnäst för Windows.” Som Satya Nadella, vd för Microsoft, säger, förväntas företaget avslöja nästa generation av sitt Windows-operativsystem och att det är “en av de viktigaste uppdateringarna under det senaste decenniet för att låsa upp större ekonomiska möjligheter för utvecklare. och skapare” .

Det bör noteras som en kuriosa att ingen av de stora cheferna för Microsoft, varken dess VD eller Panos Panay, produktchef, har nämnt ett nytt nummer i Windows-nomenklaturen, bara med namnet. Möjligen kommer de siffror som normalt har följt namnet på operativsystemet sedan starten försvinner för alltid.

För mer information gå till Microsofts evenemangssida.

Next Post

GTA 5 utökat och förbättrat nu

Dagen är här – Grand Theft Auto 5 Expanded & Enhanced är nu tillgänglig på PlayStation 5 och Xbox Series X|S med grafiska uppgraderingar, tekniska förbättringar och nytt innehåll som gör det mesta av den moderna hårdvaran. Tillgänglig digitalt från varje konsols respektive webbutiker, du kan ladda ner den nya […]

Subscribe US Now