Otto säljer enorma OLED-TV från LG billigare än någonsin – Amazon går med

admin

OLED-TV erbjuder en oöverträffad tittarupplevelse. Priserna för sådana TV-apparater är också väldigt höga – speciellt om du vill ha en modell med stor skärmstorlek. Med A1-serien erbjuder LG även OLED-tv-apparater på ingångsnivå som säljs till lägre priser. Den största modellen på 77 tum är nu billigare än någonsin.

OLED-tv erbjuder en ojämförlig tittarupplevelse. Priserna för sådana TV-apparater är också väldigt höga – speciellt om du vill ha en modell med stor skärmstorlek. Med A1-serien erbjuder LG även OLED-tv-apparater på ingångsnivå som säljs till lägre priser. Den största modellen på 77 tum är nu billigare än någonsin.

Stor OLED-TV från LG är för närvarande väldigt billig

Stora OLED-tv-apparater är väldigt trendiga. Du kan bygga din egen hemmabio med den och få utmärkt bildkvalitet. Med LG OLED77A19LA har Otto just nu just en sådan tv på erbjudande som kan användas för att göra detta. Skärmens diagonal mäter 77 tum och priset är för närvarande endast 1 799 euro (som erbjuds hos Otto). Med fraktkostnaderna på 29,95 euro hamnar du på 1 828,95 euro. Naturligtvis kan Amazon inte erbjuda det. Där går du för samma pris (till erbjudandet hos Amazon).

För övrigt tar den näst billigaste återförsäljaren mer än 2 160 euro, så att du sparar mer än 330 euro . Denna OLED-tv har aldrig varit billigare i den här storleken.

I videon berättar vi vad som gör OLED-TV så mycket bättre:

Vad är LG OLED-TV från A1-serien bra för?

Som skrevs i början är dessa OLED-TV-apparater på ingångsnivå. Du får alltså en OLED-panel med de välkända fördelarna med att visa innehåll, men du måste göra några kompromisser när det kommer till funktioner. A1-modellerna har "bara" en 60 Hz-panel och klarar sig helt utan HDMI 2.1-portar. Nvidia G-Sync eller AMD FreeSync ingår inte heller. Så om du vill ansluta en nästa generations konsol som PS5 eller Xbox Series X/S kommer du inte att kunna använda hela potentialen.

Men även om OLED-tv-apparaterna i A1-serien bara tillhandahåller basutrustningen, erbjuder de fortfarande en fantastisk bild, vilket kan ses i recensionerna. Dessutom är priset mycket lägre jämfört med modeller av de bättre kategorierna. Så om du bara vill ha en OLED-tv för att titta på TV eller serier , har du kommit till rätt ställe och kan spara mycket pengar. Annars bör du hellre välja en modell från B- eller C-serien som är betydligt dyrare i storleken.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Next Post

Bitcoin undviker "likviditetsgrepp under 30 000 $" - nivåer att se nu

Bitcoin-derivatmarknaderna ser äntligen en efterlängtad hållbar återställning, vilket ökar utsikterna för ett "lättnadsstuds" att komma, säger en ny marknadsrapport.

Bitcoin (BTC) kan fortfarande krascha till $29 000 och lägre, men prisåtgärder är "hälsosammare" än för en vecka sedan, konkluderar den senaste forskningen.

I en ny marknadsuppdatering på fredagen sa analytiker på handelssviten Decentrader att BTC-prisåtgärder äntligen visar "gröna skott av optimism."

Ögonen på "närmare relief bounce" för BTC

Efter en svår vecka där BTC/USD sjönk till strax under $33 000 fokuserar marknadsanalysen nu på de sannolika utfallen av det avståndsbundna beteendet sett under de senaste dagarna.

För Decentrader finns det anledning att vara försiktigt optimistisk nu där det inte fanns någon för en vecka sedan.

"Vi tror att det nuvarande derivatets landskapsskifte och denna extremt negativa stämningsbakgrund ökar potentialen för åtminstone en kortsiktig lättnadsstuds," sammanfattade analytiker.

Orsaken ligger i faktorer som tidigare inte hade "återställts" helt då prisåtgärderna minskade, särskilt strukturen på derivatmarknaderna. Dessa inkluderar öppna räntor som sjunker mot mindre spekulativa nivåer, tillsammans med fördjupade negativa finansieringsräntor.

Som Cointelegraph förklarade motsvarar negativa kurser det övergripande marknadssentimentet som kräver nya förluster - ofta perfekta förutsättningar för en prisförskjutning uppåt.

"Vi börjar nu också se meningsfulla köpare gå in, vilket driver en potentiell förändring i den högre tidsramstrenden från baisse till hausse," tillade marknadsuppdateringen om det ytterligare positiva trycket på det tillgängliga BTC-utbudet.

Att sälja totalt sett, även om det är okaraktäristiskt för tjurmarknader, antyder att de bakom det tar förluster.

Bitcoin futures öppet räntediagram. Källa: Coinglass

$29 000 och under ses som mindre troligt

Framöver är utsikterna för stöd en studszon på $29 650, något som i sig bara skulle spela in om flera andra områden över $30 000 inte skulle hålla.

Relaterat: Bitcoin "träder in i värdezonen" när BTC-prismåttet blir grönt igen

På uppsidan ligger motståndet mellan $38,850 och $39,700, säger Decentrader, följt av en betydande "tom" patch till $47,900 och sedan $53,400.

"Stödet kvarstår för tillfället på $32 700 även om det finns några argument som tyder på att priset nådde den nivån med måndagens veke som bara sjunker till $300 under det", står det i uppdateringen.

"Bortom den nivån är nästa stöd bara 30 000 $, på 29 650 $, vilket lämnar dörren öppen för ett potentiellt likviditetsgrepp på under 30 000 $."

Sentimentet, i linje med finansieringen, fortsätter att vara i "extrem rädsla", enligt Crypto Fear & Greed Index, vilket nu konkurrerar med 2018 års björnmarknads dalgång och koronaviruskraschen i mars 2020 när det gäller rekordlängd.

Krypto rädsla och girighet Index. Källa: Alternative.me

Subscribe US Now