Hur man köper Bitcoin i Storbritannien Att

aliintizar71

köpa Bitcoins i Storbritannien är enkelt. Allt du behöver göra är att välja en lämplig börs, öppna ett konto och sätta in pengar. Värdet på din investering bestäms av det aktuella marknadspriset på Bitcoin. Du kan investera i Bitcoins med en mängd olika typer av börser, inklusive Coinbase, Bitstamp och Binance, som är den största kryptobörsen i världen.

BC Bitcoin är det billigaste och enklaste sättet att köpa bitcoin i Storbritannien

BC Bitcoin, en Storbritannien-baserad kryptovalutabörs, är ett av de billigaste sätten att köpa bitcoin i Storbritannien. Den stöder mer än tusen valutor och tar ut så lite som 0,10 % av det totala beloppet för transaktionsavgifter. Du kan använda banköverföringar för att finansiera ditt konto och kan även överföra krypto från ett konto till ett annat.

För att använda BC Bitcoin måste du registrera dig för ett konto. Du kan göra detta genom ett betal-/kreditkort och måste ange lite grundläggande information. Du kan finansiera ditt konto med så lite som $10 från ditt betal-/kreditkort eller genom lokal banköverföring. När du har finansierat ditt konto kan du börja söka efter bitcoin.

Coinbase erbjuder detaljhandels- och institutionskonton

Coinbase är en kryptovalutabörs som tillåter användare att köpa, sälja och lagra över nittio kryptovalutor. Den erbjuder prenumerationsprodukter för institutionella kunder och privatkunder och är tillgänglig i mer än hundra länder. Det erbjuder också utbildningsverktyg för att hjälpa nya användare att komma igång med kryptoinvesteringar. Företagets uppdrag är att göra kryptovaluta mer tillgänglig för allmänheten.

Processen att skapa ett Coinbase-konto är relativt lätt. För att komma igång måste du verifiera ditt telefonnummer via SMS eller e-post och ange dina personliga uppgifter. Detta inkluderar ditt namn, födelsedatum och anställning. I USA måste du också ange ditt personnummer. Du kommer att få ett bekräftelsemail från Coinbase, och nästa steg i att skapa ett konto är att verifiera din identitet med ett giltigt foto-ID och en kopia av ditt pass eller annan statligt utfärdad id.

Bitstamp är den mest etablerade

Den mest etablerade bitcoinbörsen i Storbritannien är Bitstamp. Företaget är en förespråkare för reglering, granskas av EY och har lagring av militär kvalitet. Förutom att tillåta insättningar och uttag av fiat-valuta, stöder Bitstamp handel med 54 kryptovalutor. Dess gränssnitt är lätt att använda, även om oerfarna handlare kan ha svårt att navigera.

Bitstamp är en av de äldsta och största kryptovalutabörserna i världen. Det grundades 2011 och stöder nu över 50 kryptovalutor. Börsen tar ut en fast provision på 0,5 % för varje handel. Det tillåter också användare att köpa krypto med kreditkort. Det ger också tillgångsskydd genom BitGo-försäkring.

Binance är den största kryptobörsen när det gäller daglig handelsvolym

Binance är en global kryptobörs som låter sina användare handla över 100 olika kryptovalutor. Det grundades 2017 och är baserat på Caymanöarna. Sedan lanseringen har Binance blivit en kryptomjukvara. Det erbjuder en mängd olika produkter och tjänster som är byggda kring dess BNB blockchain. Börsens webbplats har över 90 miljoner sidvisningar per månad och ett stort antal användare. I maj 2018 hade Binances dagliga handelsvolym toppat 65 miljarder dollar. Den genomsnittliga 24-timmarshandelsvolymen varierar mellan $6 miljarder och $30 miljarder.

Binance påstår sig ha höga säkerhets- och säkerhetsstandarder. Dess multi-tier, multi-klustrade arkitektur gör det möjligt för börsen att behandla beställningar i höga hastigheter. Faktum är att den en gång behandlade mer än 1,4 miljoner beställningar per sekund.

eToro erbjuder traditionella tillgångsklasser

eToro är en handelsplattform som erbjuder tillgång till traditionella tillgångsklasser, som aktier, obligationer och råvaror. Plattformen låter dig också undersöka enskilda tillgångar, utforska sociala medier och se företagets ekonomi. Webbplatsen erbjuder även avancerade kartverktyg. Du kan komma åt ProCharts-funktionen, som använder element i sociala medier för att analysera trender och förutsäga marknadsriktningar.

eToro är en legitim mäklare som har funnits i sju år. Det är baserat på Cypern och har kontor i USA, Australien och Storbritannien. Den har över 25 miljoner registrerade användare i över 100 länder. Förutom en global närvaro är eToro en välkänd handelsplattform utomlands. I USA tillhandahåller eToro mäklartjänster genom sitt dotterbolag eToro USA Securities Inc. Företaget är registrerat hos Securities and Exchange Commission och är medlem av Financial Industry Regulatory Authority och Securities Investor Protection Corporation.

Luno låter dig köpa, sälja och hålla krypto

Luno låter dig köpa, sälja eller hålla krypto med ditt bankkonto. Dess enkla gränssnitt låter dig välja olika valutor, ange valören och bekräfta transaktionen. Du kan också använda direktköpsfunktionen i Luno. När du har registrerat dig kommer webbplatsen att leda dig genom verifieringsprocessen.

Luno är en reglerad kryptovalutabörs. Detta innebär att det måste verifiera identiteten på sina kunder innan de tillåter dem att köpa krypto. Verifieringsprocessen med Luno är snabbare och enklare än andra utbyten. Du behöver bara ladda upp ett ID eller ta en selfie för att verifiera din identitet, och verifieringsprocessen kan ta några minuter.

Börja handla idag med Bitcoin Smarter som är utformad för att göra det möjligt för nybörjare och experthandlare att få enkel tillgång till kryptovalutamarknaden och ha tillgång till rätt information för att öka sina handelsaktiviteter.

 

 

Next Post

GTA Online: Nyheter, bonusar och kampanjer för veckan den 27 oktober

Guide för att hitta de 76 peyote-platserna som nu är tillgängliga i GTA Online. Vad är en peyote?Det är en ätbar kaktus som du kan hitta i vilt, då får du en hallucination när du har ätit den eller så spelar du som ett djur. Djuret du spelar kommer att […]

Subscribe US Now