GTA 5 och GTA Online PS5 och Xbox Series X|S: Spelens priser och vikter är kända

Mark Brown

Priset på GTA 5 och GTA Online nästa generation

Även om förbeställningar för GTA 5, såväl som GTA Online på PS5 och Xbox Series X|S bör öppnas i morgon, är Microsoft Store- och PlayStation Store-filerna redan online och vi kan lära oss lite ny information.

Vi får veta att paketet inklusive de två spelen från Rockstar Games kommer att säljas till ett pris av 40€, men att det kommer att finnas till försäljning till -50 % på Xbox Series X | S och -75 % på PS5 i 3 månader. Paketet som innehåller GTA 5 samt GTA Online kommer därför att finnas tillgängligt för €20 på Xbox och €10 på PlayStation fram till den 14 juni i år.

En av de stora nyheterna i denna nya utgåva är att GTA Online kommer att bli oberoende från GTA 5, så det kommer äntligen att vara möjligt att köpa Rockstar Games flaggskepp för flerspelarspel utan att behöva köpa sagans femte kapitel Grand Theft Auto. priset på GTA Online är 20 €, men som indikeras av dess notering på Microsoft Store kommer det också att ha en 50 % rabatt under de första 3 månaderna, eller 10 € fram till den 14 juni. Dessutom kommer spelare på PlayStation 5 att kunna ladda ner spelet gratis under de tre månaderna efter lanseringen, spelet kommer att förbli i deras ägo efter detta datum.

Tyvärr gjorde Rockstar Games samma misstag att med den fristående versionen av Red Deed Online är den fristående versionen av GTA Online i slutändan endast ett köpalternativ som inte inkluderar GTA V. De två spelen delar därför alla sina filer på våra SSD:er som med tidigare versioner och väger därför 86,837 GB vid lansering på PS5 och 94,285 GB på Xbox Series X|S

Som en påminnelse kommer GTA 5 och GTA Online att finnas tillgängliga den 15 mars, samt för förköp och nedladdning från och med imorgon på PS5 och Xbox Series X|S i remastrade versioner i 4K, du kan hitta mer information om deras förbättringar. i vår dedikerade artikel som finns här.

Källa: GTA Base

Next Post

BitIQ 2022 granskning: Är det legitimt eller en bluff?

Bots för handel med kryptovalutor är automatiserade system som genomför affärer och utför transaktioner för mänskliga investerares räkning. Dessa bots är idealiska för investerare som inte har tid att ägna sig åt kryptovalutamarknaderna för att göra de finaste transaktionerna. Robotar som BitIQ är också bra för nykomlingar i kryptobranschen. I […]
bitlq1

Subscribe US Now