Los Santos Drug Wars är på väg till GTA Online den 13 december

admin

Nej, dina ögon lurar dig inte. Rockstar Games släpper en tvådelad berättelseuppdatering för GTA Online som kommer att presentera en växande psykedelisk droghandel med Trevor Philips gode vän, Nervous Ron, “rika hippies” och “triggerglada motorcyklister”.

Los Santos Drug Wars är bara hälften av en större innehållsuppdatering som planeras för GTA Online.

Los Santos Drug Wars är på väg till GTA Online den 13 december

Efter att ha bekräftat att en mycket större uppdatering är på väg till GTA Online, har Rockstar avslöjat Los Santos Drug Wars, som fungerar som “öppningskapitlet” för en mycket större uppdatering. I det här kommande innehållssläppet kommer spelare att länka till Ron Jakowski, som är mer känd som Nervous Ron.

Tydligen vill GTA 5:s inhemska konspirationsteoretiker och VD för Trevor Philips Enterprises komma in i en ny lukrativ satsning. Det är då upp till dig att hjälpa honom och hans grupp människor att få en bit av Los Santos psykedeliska droghandelspaj. Om du är redo kommer du att köra hela operationen med Ron. Men gör inga misstag, det här är en seriös affär. Som den nya ungen på kvarteret måste du avvärja vad Rockstar beskriver som en “koalition av rika hippies och triggerglada cyklister.”

Med tanke på att detta tekniskt sett är GTA Onlines vinteruppdatering, bör spelare förvänta sig att se en handfull innehåll med semestertema komma in i spelet under de närmaste veckorna. Tyvärr får vi vänta till nästa fräcka blogginlägg för att ta reda på vad Rockstar mer har i beredskap för GTA Online.

Vi skulle inte bli förvånade om Trevor Philips på något sätt är involverad i Nervous Rons senaste affärssatsning.

Rockstar har ständigt matat GTA Online-spelare med en konstant ström av veckouppdateringar med ett tillägg av större storyexpansions. Den senaste, The Criminal Enterprise, var ganska engagerad i att ge spelare möjligheter att etablera sig som brottsherrar. Den här gången vill Rockstar att du ska gå till Pablo Escobar i Los Santos och ta över stadens psykedeliska droghandel.

Förhoppningsvis kan Rockstar klämma in den länge efterfrågade snabbresefunktionen i nästa GTA Online-uppdatering eller två.

Next Post

GTA Online: GTA+ prenumerationsförmåner, bonusar och kampanjer i december

Eftersom Los Santos Drug Wars-uppdateringen kommer till alla GTA Online-plattformar på tisdag, har Rockstar Games just delat med sig av de olika fördelarna med sitt valfria GTA+-abonnemang, endast tillgängligt på PlayStation 5 och Xbox Series X|S-konsolerna. Decemberförmånerna kretsar kring ny DLC som kommer på tisdag, samt julfestligheter med exklusiva kläder […]

Subscribe US Now