Rockstar tar upp säkerhetsproblem i GTA Online med uppdateringen den 28 februari

admin

Rockstar Games släppte en uppdatering för Grand Theft Auto 5 och Grand Theft Auto Online i slutet av förra månaden. Det ger inte nytt innehåll till spelen, men titeluppdatering 1.66 är fortfarande viktig.

Rockstar Games gjorde ett utmärkt jobb med att fixa GTA Online innan exploateringen orsakade mer skada.

Rockstar tar upp säkerhetsproblem i GTA Online med uppdateringen den 28 februari

Titeluppdatering 1.66 är tillgänglig för alla GTA Online- och GTA 5-spelare på alla plattformar och lägger till ett nytt lager av säkerhet efter utnyttjandet som hittades tidigare i år.

Det är värt att notera att GTA Online fortfarande är väldigt populärt, varför det senaste “hacket” var en så stor sak. Innan det åtgärdades gav felet hackare en chans att kontrollera spelarkonton och till och med datorer.

Efter att ha tagit upp problemet i ett officiellt uttalande släppte studion en fix för att göra fansen lugnare.

Nu vill titeluppdateringen att alla ska veta att Rockstar fördubblar säkerheten för att se till att det inte händer igen.

Specifikt är en av höjdpunkterna i den senaste titeluppdateringen för GTA Online ett “nytt dataprotokoll i GTA Online” som syftar till att “förbättra säkerheten för nätverkssessioner och spelare-till-spelare-meddelanden.”

Mellan säkerhetskorrigeringen och den förbättrade spelstabiliteten och prestandan på alla dess plattformar som stöds, borde GTA Online-spelare vara nöjda campare.

Rockstar Games fortsätter att tjäna massor av pengar från GTA Online varje år.

GTA 5 går för närvarande på sitt tionde år på marknaden. Det är därför fansen längtar efter släppet av nästa GTA-spel. Än så länge vet vi väldigt lite om GTA 6 men 50 Cent kunde ha brutit hans NDA genom att bekräfta hans inblandning i ett GTA-projekt.

Next Post

GTA Online: Nyheter, bonusar och reor för veckan den 9 mars

Ny bil och uppdaterade Special Week Los Santos Tuners Bonusar och kampanjer för veckan 9 till 15 mars 2023 Något som inte har varit alltför vanligt på sistone, Rockstar Games har äntligen släppt en helt ny bil idag i GTA Onlines Los Santos Drug War-uppdatering, Karin Hotring Everon. En helt […]

Subscribe US Now