GTA Online: Rockstar Games tillkännager December DLC

admin

Ny uppdatering kommer i december till GTA Online

Rockstar Games har precis tillkännagivit den nya GTA Online decemberuppdateringen som kommer under de kommande dagarna på alla plattformar (PC, Xbox Series X|S, PS5, Xbox One och PS4). Inget datum har meddelats ännu, men det är mycket möjligt att DLC kommer att anlända nästa tisdag den 13 december, dagen för GTA+-förmånernas förnyelse.

Den här nya uppdateringen kommer att lägga till flera förbättringar, som den vi hade under sommaren, men också nya uppdrag.

Förbättringar kommer med uppdateringen

Kontaktlistan, en av förbättringarna i GTA Online decemberuppdatering

Som fallet var i juli kommer vinteruppdateringen att ha flera förbättringar som har låtit vänta på sig i GTA Online.

Det kommer att vara möjligt att välja vilka kontakter som ska visas eller döljas i din telefonbok, vilket ger snabbare åtkomst till mekanikerns eller försäkringens nummer. Affärsuppdragen som lanseras från Terrobyte kan startas i vilken typ av session som helst, inklusive inbjudningssessioner. Agatha Bakers Diamond Casino-berättelseuppdrag kommer att kunna spelas ensamma efter DLC, mot minst två personer för närvarande. Next Gen-versioner (Playstation 5 och Xbox Series X |S) från GTA Online och GTA 5 kommer att ha grafiska förbättringar, med tillägg av nya ytor i Ray Tracing. Inköp av nya fordon kommer in i ditt garage snabbare än tidigare tävlingar, men vapnen kommer att avaktiveras, förutom i tävlingar av GTA-typ. Det kommer att vara möjligt att beställa din cykel i ditt garage via en ring till mekanikern, det kommer att vara möjligt på versionerna Nästa generation, för att få tillgång till Haos Special Works utan att behöva slutföra Haos Intro Run. Fordonsförsäljning från Car Warehouse-verksamheten kommer att ge en bonus med hög efterfrågan vid offentliga sessioner, såsom andra brottmål. Försäljningen av flygfrakt (flyghangar) kommer att äntligen blir intressant, intäkterna kommer att revideras uppåt och kommer att inbringa tredubbla GTA$ än idag. Shark Cards erbjuder en bonus idag permanent 20% till 25% i GTA$.[Info non officielle] Det är möjligt att Rockstar Games kommer att lägga till ett snabbt resesystem med en taxi i fritt läge, för att snabbare förflytta sig till kartans fyra hörn.

Nya uppdrag

Denna vinter-DLC kommer att lägga till en “massiv flerdelad uppdatering” till North Los Santos, med bekanta ansikten (Ron), såväl som den nya karaktären Dax, på “uppdrag för att bredda medborgarna i Los Santos”. Det är möjligt att det potentiellt har ett samband med de senaste uppkomsterna av UFO:n som kan observeras på Halloween (personlig hypotes). Naturligtvis kommer nya fordon som vanligt på vägarna i San Andreas, liksom kläder och kontaktuppdrag. Rockstar Games kommer att avslöja mer information under de kommande dagarna om vad som är nytt i den här uppdateringen.

Heist Challenge-belöning

Declasse Tahoma Coupe i GTA OnlineDe Declasse Tahoma Coupe

För en tid sedan, under veckans evenemang, hade Rockstar Games organiserat en community-utmaning med rån där det var nödvändigt att stjäla två biljoner i alla rån. GTA Online-communityt svarade genom att stjäla det dubbla målet. Som belöning kommer vi att ha den helt nya bilen, den Declasse Tahoma Coupegratis under en begränsad tid, för alla, inklusive de som inte deltog i Heist Challenge.

Källa: Rockstar Games

Next Post

GTA Remastered Trilogy kommer till Steam och Epic Games Store

Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition introducerade en mängd förbättringar såväl som funktioner som borde ha gjort Rockstar Games mest ikoniska GTA-titlar lättare att njuta av på moderna plattformar och samtidigt se bättre ut. Bara baserat på denna premiss sålde den över 14 miljoner exemplar. Men lanseringen […]

Subscribe US Now