GTA Remastered Trilogy kommer till Steam och Epic Games Store

admin

Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition introducerade en mängd förbättringar såväl som funktioner som borde ha gjort Rockstar Games mest ikoniska GTA-titlar lättare att njuta av på moderna plattformar och samtidigt se bättre ut. Bara baserat på denna premiss sålde den över 14 miljoner exemplar. Men lanseringen var långt ifrån smidig. I upptakten tog Rockstar alla originaltrilogititlar från Steam och Epic Games Store. För att göra saken värre, förblir varje enskilt spel fast i problem och buggar till denna dag. Men det kan äntligen bli ljus i slutet av tunneln eftersom rapporter tyder på att GTA-trilogin kommer att dyka upp på Epic Games Store och Steam.

OG GTA-spelen är en klassiker och förtjänar så mycket mer än vad de får från Rockstar Games.

Den brittiska journalisten videotech_ gick på Twitter för att avslöja skärmdumpar som visar koden för Steam och Epic Games Store som visas på Rockstar Games Launcher. Det här är fantastiska nyheter för dem som väntar på PC-utgåvan av trilogin.

Som vi redan har nämnt lyckades den remastrade GTA-trilogin fortfarande sälja mer än 14 miljoner exemplar trots sina problem. Håller tummarna, Rockstar håller på att laga något inför Epic Games Store och Steam-lanseringen av nämnda spel. Ärligt talat kommer de flesta att bli glada över att se fler patchar och uppdateringar för spelet för att göra det ännu bättre än det är just nu.

Att fixa den remastrade GTA-trilogin kan hjälpa till att få fansen över tills GTA 6 kommer ut.

Vem vet? Rockstar kanske “återlanserar” GTA Definitive Edition tillsammans med den flerdelade uppdateringen för GTA Online.

Next Post

GTA Online: Ny info och sammanfattning av Los Santos Drug Wars-uppdateringen

Ny info om Los Santos Drug Wars DLC har läckt ut Som vanligt gick användaren alloc8or för att se om Rockstar Games inte hade lämnat viss data tillgänglig på sina servrar medan de förberedde ankomsten av DLC Los Santos Drug Wars i GTA Online, som kommer att finnas tillgänglig denna […]

Subscribe US Now