Ett Breaking Bad-spel baserat på GTA kunde ha hänt

admin

Nu när Better Call Saul närmar sig sitt slut, tar serieskaparen Vince Gilligan sig tid att reflektera över framgångarna med både spin-offen och originalserien Breaking Bad.

Och där går våra förhoppningar och drömmar om att se Walter White och Jesse Pinkman i ett GTA-spel.

Ett Breaking Bad-spel baserat på GTA kunde ha hänt

I ett avsnitt av Inside the Gilliverse delade Gilligan sina tankar om de två projekten. I samma intervju fick vi veta att Gilligan ville göra ett tv-spel baserat på Breaking Bad för många år sedan. Gilligan mindes att han frågade om en Breaking Bad spin-off eller DLC för Grand Theft Auto är möjlig. Uppenbarligen hände detta aldrig, vilket gör att vi undrar vad som kunde ha varit.

Seriens långvariga showrunner förklarade att det hade gjorts flera försök sedan dess för ett Breaking Bad-videospel. Han nöjde sig till slut med ett mobilspel och en VR-upplevelse, men ingen av dem fick riktigt mycket draghjälp. Gilligan förklarade att det inte är ett skämt att göra ett tv-spel. För att göra saken värre kastade den högkvalitativa standarden som satts av både Breaking Bad och Better Call Saul en hotande skugga över en potentiell videospelsanpassning.

Det är fortfarande inte för sent att få en Breaking Bad x GTA Online-crossover att hända. Vi vet bara inte om det någonsin kommer att göras baserat på hur upptagna Rockstar och Gilligan är.

En Breaking Bad DLC för Grand Theft Auto 4 eller Grand Theft Auto 5 skulle ha varit perfekt. Faktum är att det fortfarande inte är för sent att få en GTA x Breaking Bad-crossover att hända. När allt kommer omkring, är GTA Online fortfarande mycket levande och gör bra för att få publiken över tills GTA 6 kommer ut.

Tyvärr tror vi inte att detta kommer att hända någon gång snart. Gilligan själv klargjorde att de bara “inte har tillräckligt med bandbredd” och Breaking Bad-fans borde inte förvänta sig ett videospel när som helst snart.

Breaking Bad avslutade sin prisbelönta femsäsongskörning 2013 med sin första spin-off, Better Call Saul, som skulle avslutas med sitt sista avsnitt den 16 augusti. Under tiden jobbar Rockstar på GTA 6 med Take-Two Interactive som hypar det upp som ett spel som kommer att “sätta ett kreativt riktmärke” i underhållningsbranschen.

Next Post

PyPI-paketet installerar cryptominer på Linux-system

Ett skadligt PyPI-paket användes för att installera en Monero cryptominer på Linux-system. Paketet i fråga, secretslib, skickades till den officiella tredjepartsmjukvaran för Python den 6 augusti 2022. Paketet beskrevs som “hemlighetsmatchning och verifiering på ett enkelt sätt”. Sonatypes automatiska system för upptäckt av skadlig programvara flaggade secretslib som potentiellt skadligt. […]

Subscribe US Now