GTA Online Weekly Update för 1 december är ute

admin

Som alla GTA Online-spelare vet släpper Rockstar Games en ny uppdatering varje vecka för att hålla saker fräscha i spelet. Ibland kommer Rockstar att släppa en massiv innehållsuppdatering och lägga till en tvättlista med nya saker. Andra gånger är innehållet slankare, vanligtvis byter man runt det redan existerande innehållet samtidigt som man slänger in lite godsaker för god skull. Det senare är vad vi får för uppdateringen den 1 december till GTA Online.

Den senaste GTA Online-uppdateringen vill verkligen att du ska komma in i gräsbranschen.

Gör inga misstag, det finns fortfarande gott om anledningar att hoppa in i GTA Online den här veckan. Till exempel kommer Double Down-aktiviteter att ge tredubbla belöningar för nästa vecka. Det spelar ingen roll vilken sida du står på, dina belöningar kommer att vara desamma. Under tiden kommer Short Trips-uppdrag att ge dubbla GTA$ och RP, så se till att besöka Smoking Room en av dessa dagar. Slutligen får du en gratis Black LD Organics Tee om du genomför alla tre korta resor före den 16 december.

Scrolla ner nedan för mer information om allt nytt som kommer till GTA Online den här veckan som en del av denna uppdatering:

2 x GTA$ och RP på Biker Sell-uppdrag 3 x GTA$ och RP på Pursuit Races 2 x Nightclub Warehouse Lagerproduktionshastighet

Diamond Casino Podium Belöning

Enus Windsor Drop (Rolls-Royce Ghost & Rolls-Royce Dawn)

Luxury Autos Showroom

Truffade Nero (Bugatti Chiron) Pegassi Tempesta (Lamborghini Huracán/Centenario)

Prisritt

Placera topp 3 i ett jaktlopp i fem dagar i sträck för att vinna Vapid GB200 (Ford RS200)

Rabatter

50 % rabatt på uppgraderingar och ändringar för Weed Farm-företag 50 % rabatt på Benny’s Original Motor Works (endast vissa fordon) 50 % rabatt på Organics Finish Uppgradering för Microsoft SMG för att genomföra alla tre korta resor 40 % rabatt på Biker Business Resupply kostar 40 % rabatt på frisyrer, Tatueringar och vapen (Lowriders) 40 % rabatt på Bennys skräddarsydda hjul (hydraulik) 30 % rabatt på Truffade Nero (Bugatti Chiron) Bravado Youga Classic (2:a generationen Ford Ecoline) Declasse Yosemite – (Chevrolet C10) Bravado Gauntlet Classic (1:a generationen Dodge) Dinka Jester Classic (Toyota Supra JZA80 (Mk IV)) Överflöd Zeno (SSC Tuatara) Mammoth Patriot Mil-Spec (Hummer H1 SUV) Nagasaki Shinobi (2013-2017 Kawasaki Ninja 250R) Western Reever (Arch Method 143) (Roll Jubilee) Royce Cullinan)

Se till att koppla ditt Rockstar Games Social Club-konto till Prime Gaming för att få GTA$125K bara för att spela den här veckan.

2022 var enormt för Rockstar Games och Take-Two Interactive av både rätt och fel anledningar. Den goda nyheten är att Rockstar äntligen bekräftade att GTA 6 är under utveckling med Take-Two som säger att den efterlängtade uppföljaren kommer att sätta kreativa riktmärken i underhållningsindustrin. Men tidiga utvecklingsbilder av GTA 6 läckte senare ut, vilket senare ledde till gripandet av hackern. Om det är någon tröst är Take-Two övertygad om att arbetet med GTA 6 kommer att fortsätta som planerat. Äntligen har GTA precis firat sin 25-årsdag.

Next Post

Hur artificiell intelligens designar världen

Bilden du ser ovan ritades speciellt för den här artikeln, men krävde inga konstnärliga färdigheter eller ådra från författaren. Den skapades av DALL-E, en artificiell intelligens som kan uppmanas att rita vad som helst. För att visuellt illustrera poängen, fick författaren till denna artikels brist på fantasi författaren att be […]

Subscribe US Now