GTA Online Los Santos Tuners: Uppdatera 1.55 korrigeringsanteckningar och utgivningsdatum

admin

GTA Online Los Santos Tuners: Uppdatera 1.55 Patch Notes & amp;  Utgivningsdatum

Släppdatum 20 juli 2022 Game Edition

Game Edition: GTA Online
GTA Online-plattformar PCPlayStation 5Xbox-serien XPlayStation 4Xbox One GTA Online Los Santos tunersuppdatering anländer den 20 juli 2022. Rockstar Games har sagt att titeluppdatering 1.55 lägger till några av de mest efterfrågade funktionerna, tillsammans med nya artiklar, livskvalitetsuppdateringar och mer. Sommaren 2022 DLC i GTA Online kommer att fokuseras på bilkultur, racing och nya rån, vilket ger höga insatser och hög action på gatorna i Los Santos. Håll koll på den här sidan, som vi uppdaterar den i realtid med fullständigt innehåll och lappanteckningar så snart de avslöjas och upptäcks för GTA V titeluppdatering 1.55 (Los Santos Tuners DLC).

GTA Online Los Santos Tuners Update: Utgivningsdatum

Det officiella släppdatumet för GTA Online Summer 2022 DLC är 20 juli 2022. 1.55 titeluppdatering, kallad “Los Santos tuners“, kommer naturligtvis att släppas för PlayStation 4, Xbox One och PC, och via bakåtkompatibilitet också på PS5 och Xbox Series X | S. Nedan hittar du allt som har bekräftats hittills för GTA Online Los Santos tunersuppdatering:

Los Santos Tuners: LS Car Meet

En ny underjordisk bil mötesplats kallad “Los Santos Car Meet“kommer att läggas till GTA Online: LS Car Meet är ett stort, delat socialt utrymme där du kan visa upp dina anpassade fordon och tävla med andra bilentusiaster. Den ligger inne i ett graffiterat lager i Cypress lägenheter: det kan märkas av ljudet av svängande motorer och en mållinje på vägen utanför. LS Car Meet har en “bara bra vibbar“politik, så det kommer inte att bli någon störning från polisen, och vapen (eller vapenfordon) är det inte tillåtet.

LS Car Meet-medlemskapet:

Bli medlem av LS Car Meet till en kostnad av GTA $ 50.000 kommer att få dig ännu fler privilegier:
En ny Rykte progressionssystem, med nya fördelar som låses upp efter varje nivå. Tillgång till Testspår, ett stort utrymme inne i Car Meet-lagret där du och dina vänner kan kör, driv och tävlingsfordon fritt. I testspåret kan du också prova nytt Testritt – ett roterande urval av fordon. Tävla i att rotera Prisutmaningar för möjligheten att vinna en special PrisrittTillgång till en rad specialbutiker och funktioner, inklusive Merch Shop, Tatuering butik, och den Modding-området, där du kan visa upp dina anpassningar till andra spelare i realtid. Medlemmar på högre nivå kan också skapa en Privat övertagande för att dekorera Car Meet-utrymmet med anpassningsbar belysning och bannerfärger.

LS Car Meet Reputation System:

Du kan tjäna rykte i LS Car Meet av: Deltagande i (och vinnande) lopp Dagliga inloggningsbonusar Spenderar tid på testbanan Också bara att umgås på Car Meet Att tjäna rykte låser upp flera Belöningar, inklusive: Nya bilanpassningsalternativ, som nya hjul och leveranser Handelspriser på vissa fordon Tillgång till nya tävlingslägen Tillgång till fashionabla redskap Till och med möjligheten att hålla din egen privata Car Meet

Los Santos Tuners: New Races

GTA Online Los Santos Tuners DLC introducerar också nya nya rastyper, alla med sina egna Leaderboards.

Testspår (inuti LS Car Meet):

På testbanan i Los Santos Car Meet kan du delta i dessa nya tävlingar:
Head-to-Head Race: ett kortformatlopp mot en enda motståndare, där hastighet och precision ger dig fördelen
Scramble Race: upp till 4 spelare tävlar för att samla 20 kontrollpunkter
Tidsförsök: testa dina fordon och få din egen personliga rekord. Du kan delta i ett privat testspår solo eller dela spåret med upp till 30 spelare, men kontakt kommer att inaktiveras medan du tävlar.

Andra nya loppstyper:

Utanför Los Santos Car Meet och i hela staden finns det också nya tävlingsserier för medlemmar:
Street Race Series: tävla på kreativa banor byggda på gatorna i Los Santos, med riskabla och givande genvägar
Pursuit-serien: en öppen upplevelse, med kontrollpunkter placerade sparsamt över hela kartan för att uppmuntra till kreativa vägar. Förutom att tävla mot andra förare, kommer du också att ha LSPD på din strävan.
Sprint Race: en punkt-till-punkt-utmaning i Freemode med upp till 4 spelare i en rasande ras från LS Car Meet till olika platser som LSIA och tillbaka. Enligt läckt information, Go-Kart-lopp kan också läggas till under de kommande veckorna.

Los Santos Tuners: Nya fordon och bilar

Los Santos Tuners-uppdatering kommer naturligtvis att lägga till en rad fordon till GTA Online, inklusive tunerbilar och muskelbilar. Det kommer vara 17 nya fordon totalt släpptes under sommaren, med 10 bilar lades till vid lanseringen den 20 juli:

Plus, som upptäcktes av användare som tittade igenom spelfilerna, kan det också finnas nya fordonsklasser lagt till GTA Online: de läckta kodnamnen för de ytterligare klasserna är “Go-Kart“och”Bilklubb“. Enligt den ökända insidan Tez2 bör” Car Club “vara den klass som kommer att innehålla de nya tunersfordonen. Denna nya kategori gör det möjligt att ha tävlingar exklusivt för tunersfordon. Den andra klassen är ganska självförklarande, vi kan nu få en dedikerad Go-Kart-klass efter de senaste utgåvorna av Veto Classic & Veto Modern.

Los Santos Tuners: Nya rånuppdrag

GTA Online Los Santos Tuners Update kommer också att öka efterfrågan på stulna fordon i Los Santos. Det kommer vara Kontrakt för nya rån där du kommer att testa dina körförmåga tillsammans med ett välbekant ansikte från The Music Locker. Besättningar kommer på gatorna för att få tag på de senaste bilarna på hetlistan och också delta i en serie flerdelade rånuppdrag, där ett exakt modifierat tillflyktsfordon blir ditt bästa vapen.

GTA Online: Fördelar för PS5 & Xbox Series X | S

Som en extra bonus kommer Los Santos Tuners Update att innehålla speciella fördelar för GTA Online-spelare som kommer att köpa GTA V & GTA Online Expanded och Enhanced versioner för PlayStation 5 och Xbox Series X | S, när de släpps den 11 november 2022. Valda fordon kan uppgraderas med alla nya hastighetsförbättringar och mer. Vi lägger till mer information här så snart de är tillgängliga.

GTA Online: överraskningar relaterade till GTA III

Dessutom, för att hedra det kommande 20-årsjubileet av Grand Theft Auto III, har Rockstar meddelat att GTA Online kommer att få några roliga överraskningar relaterade till själva genadefinierande GTA 3. Det återstår att se vad dessa GTA III-överraskningar handlar om. Vi lägger till mer information här så snart vi får reda på det.

GTA Online: Titeluppdatering 1.55 Full Patch Notes

De Måndag Dreamin ‘ samlingen från CircoLoco Records kommer att läggas till med Los Santos Tuners-uppdateringen, med en speciell DJ-mixversion av alla 20 spår från albumet, sammanställt och remixat av Seth Troxler. Som en del av GTA Online Update 1.55 kommer det också att finnas ett antal allmänna förbättringar och korrigeringar av spelet. Och som alltid kommer det att följas av vanliga specialhändelser och bonusar varje vecka som kommer att äga rum under de kommande månaderna. Den fullständiga titeluppdateringen 1.55 Patch Notes kommer snart att läggas till i den här artikeln!

Vad vill du se i GTA Online Summer 2022 DLC Update? Låt oss veta i kommentarerna nedan!

GTA Online: Los Santos Tuners Skärmbilder

GTA Online: Los Santos Tuners Artworks

GTA Online: Los Santos Tuners Videos

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

GTA Online: Los Santos tunersuppdatering kommer 20 juli, nya fordon och mer (med Trailer)

Rockstar meddelade idag att en helt ny GTA Online-uppdatering, Los Santos tuners, kommer på 20 juli. Njut av trailern här ovan och fortsätt läsa för mer … Den 20 juli brinner den underjordiska tunerscenen i Los Santos till liv med lanseringen av GTA Online: Los Santos Tuners. Förutom massor av […]

Subscribe US Now