GTA Online: Los Santos tunersuppdatering kommer 20 juli, nya fordon och mer (med Trailer)

admin

Rockstar meddelade idag att en helt ny GTA Online-uppdatering, Los Santos tuners, kommer på 20 juli. Njut av trailern här ovan och fortsätt läsa för mer …

Den 20 juli brinner den underjordiska tunerscenen i Los Santos till liv med lanseringen av GTA Online: Los Santos Tuners. Förutom massor av actionfyllda, tunerbaserade uppdrag och lopp introducerar den här uppdateringen LS Car Meet, ett gigantiskt, delat socialt utrymme där du och ditt omhuldade personliga fordon kan mingla fritt med andra bilfans för att tävla, visa upp dina anpassade fordon och till och med koppla samman med skumma kontakter som letar efter skickliga förare och en chans till enkla pengar.

LS Car Meet-medlemskap

För att börja måste du besöka ett lager i Cypress Flats och sedan låsa upp en ny framgångsutveckling med nya fördelar som låses upp efter varje nivå. Dessutom får du tillgång till Testspår, ett stort underjordiskt utrymme inne i Car Meet-lagret där du och dina vänner kan köra, driva och tävla fordon fritt. Medlemskap kostar GTA $ 50.000. Medlemmar kommer också att tävla i att rotera Prisutmaningar för möjligheten att vinna en special Prisritt och få tillgång till en rad specialbutiker och funktioner, inklusive Merch Shop, Tatuering butik, och den Modding-området, där du kan visa upp din anpassning till andra spelare i realtid när du arbetar med din stansade byggnad. Medlemmar på högre nivå kan också skapa en Privat övertagande komplett med anpassningsbar belysning och bannerfärger för att dekorera Car Meet-utrymmet.

Nya lopp

Los Santos Tuners introducerar nya lopp inom och utanför Car Meet, var och en med sina egna Leaderboards. På testspåret kan du delta i vänliga tävlingar som Huvud mot huvud och Förvränga. Tidsförsök runt testspåret ger dig chansen att sätta dina fordon genom sina steg och göra din egen personliga rekord. Upp till 30 spelare delar spårområdet med dig, men kontakten kommer att inaktiveras medan du tävlar, och medlemmar kan också gå in i privata testspår solo. Utanför testbanan och i hela staden finns det också nya tävlingsserier för medlemmar: Street Race Series och Pursuit Series.

Tjäna rykte

Tjäna rep genom att delta i (och vinna) lopp, dagliga inloggningsbonusar, sätta in tid på testspåret och till och med bara umgås på Car Meet. Genom att tjäna rep får du ett utbud av belöningar för att höja din status, inklusive upplåsning av tillgång till alla möjliga modiga redskap, nya bilanpassningsalternativ som nya hjul och leveranser, samt handelspriser på vissa fordon, tillgång till nya tävlingslägen och även möjligheten att hålla din egen privata Car Meet.

Nya fordon

Det kommer vara 17 nya bilar totalt under sommaren, med 10 släpps vid lanseringen den 20 juli.

Dessutom, när GTA Online lanseras på PlayStation 5 och Xbox Series X | S senare i år, kan utvalda fordon uppgraderas med alla nya hastighetsförbättringar och mer. Dessa speciella uppgraderingar är endast tillgängliga på PlayStation 5 och Xbox Series X | S-versioner av Grand Theft Auto V.

Los Santos Community Meetup

Att spela GTA Online fram till lanseringen av Los Santos Tuners ger dig möjlighet att tjäna lite speciella belöningar. Bara “Meet Up” genom att spela GTA Online när som helst nu och starta för att få Los Santos Customs Tee, och delta i alla Impromptu-lopp (tillgängliga via interaktionsmenyn) för att ta emot Los Santos turnéjacka. Att stjäla och sälja framgångsrikt ett fordon till LS Customs i Freemode kommer också att ge dig Los Santos Customs Coveralls. Gör anspråk på dina belöningar genom att spela Los Santos Tuners den 20 juli eller senare. Dina saker kommer att landa i din garderob 72 timmar efter inloggning efter 23 juli.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

Topp 6 WQHD (1440p) bildskärmar för arbete

En WQHD eller Wide Quad High Definition (1440p) bildskärm är en idealisk investering för jobbet om du letar efter en skarpare skärm och ändå inte vill investera i ... Läs mer

Inlägget De 6 bästa WQHD-monitorerna (1440p) för arbete publicerades först i TecnoTuto .

Subscribe US Now