Rockstar kanske retar GTA 6 i nya GTA Online-tröjor

admin

Grand Theft Auto Online är Rockstar Games lyckliga olycka. Efter en misslyckad lansering återhämtade sig GTA Online och har blivit en av de mest lönsamma satsningarna inom spel idag. Men det verkar som att GTA Online också kan vara där Rockstar släpper tips om nästa Grand Theft Auto-spel.

Om detta verkligen är en GTA 6-tease, då förtjänar Rockstar Games beröm för att ha genererat hype i princip gratis.

[quicktake]

Rockstar kanske retar GTA 6 i nya GTA Online-tröjor

Enligt örnögda observatörer kan Rockstar ha laddat upp bilder av GTA 6 i GTA Online hela tiden.

GTA online nya skjortor…med en bekant miljö för GTA 6 som nämns av läckor? Det kan verkligen bero på sommaruppdateringen, men när de tittar på dem ger de säkert en GTA-känsla. från GTA6

Spelare har påpekat att en handfull nya tröjor som lagts till i GTA Online har svartvita fotografier. De nämnda bilderna verkar slumpmässiga vid första anblicken men en närmare titt tyder på att de kan vara återanvända skärmdumpar från äldre GTA-spel. Vissa har dock tagit denna teori ett steg längre genom att säga att de inte ser ut som om de togs i Los Santos. Vissa menar att detta är Rockstars fräcka sätt att smyga in GTA 6-tillgångar i GTA Online utan att vi vet.

I slutändan är detta bara spekulationer. Men vi bör inte bortse från möjligheten att Rockstar har retat GTA 6 framför oss hela tiden.

Ju längre vi väntar på GTA 6, desto mer desperat kommer GTA-communityt att bli efter fler nyheter om spelet.

Med tanke på att GTA 6 enligt uppgift har varit under utveckling i nästan ett decennium, sitter Rockstar i en skattkammare av tillgångar som den kan “förhandsgranska” i GTA Online när den vill. Om GTA 6 fortfarande är år borta från lansering, kan Rockstar vara ute efter att generera lite gratis marknadsföring genom att få folk att prata om sitt “enda” under-utvecklingsprojekt genom att genomföra stunts som det här.

Om det är sant så fungerar det verkligen. Men vi hoppas fortfarande att Rockstar kommer att pryda oss med åtminstone en kort teaser för GTA 6 innan året är slut.

Next Post

Hur man skapar en .onion-domän för din webbplats

Tor-webbläsaren är ett kraftfullt gratisverktyg för att surfa anonymt på internet som också låser upp en del av den djupa webben i form av .onion-adresser. Om du äger eller funderar på att skapa en webbplats, kanske du vill lära dig hur du skapar en .onion-webbplats till av […]

Subscribe US Now