Apple öppnar registreringar för nästa App Store-sessioner

digitateam

Apple-utvecklare som vill optimera sina listnings- och marknadsföringsstrategier kan nu registrera sig för nästa omgång av App Store-sessioner.

Sessionerna förbinder utvecklare med Apples experter för att lära sig mer om allt som har med App Store att göra, inklusive:

Förbättra dina listningssidor Attrahera kunder Testa marknadsföringsstrategier Implementera prenumerationer Använda TestFlight framgångsrikt för beta-tester

App Store-sessioner introducerades först i februari till stort intresse. De följer succén med Apples live Tech Talks; över 100 sessioner och workshops som pågick från okt-dec 2021.

“Upptäck hur du kan locka nya kunder, testa marknadsföringsstrategier, lägga till prenumerationer och så mycket mer. Livepresentationer med frågor och svar kommer att hållas under hela augusti i flera tidszoner och språk”, skrev Apple i ett inlägg på sin utvecklarwebbplats.

Den senaste omgången av App Store-sessioner kommer att pågå från den 1 augusti till veckan den 29 augusti. Apple säger att mer än 75 onlinesessioner kommer att vara tillgängliga globalt.

Deltagare måste vara medlemmar i Apple Developer Program. Om det inkluderar dig, gå till Apples webbplats här för att se hela schemat och registrera dig.

(Foto av Sara Kurfeß på Unsplash)

Vill du förnya din digitala transformationsstrategi? Lär dig mer om den digitala transformationsveckan som äger rum i Amsterdam, Kalifornien och London, och upptäck nyckelstrategier för att göra dina digitala insatser framgångsrika.

Taggar: app store, app store sessioner, apple, ios, marknadsföring, testflight

Next Post

Snyk lanserar den första utvecklarcentrerade molnsäkerhetslösningen

Snyk, en specialist inom utvecklarsäkerhet, har avslöjat Snyk Cloud, som tillkännager lanseringen av branschens första heltäckande Cloud Security Solution designad av och för utvecklare. Den senaste utvecklingen möjliggjordes av förvärvet av Fugue tidigare i år. Genomtänkt designad med globala DevSecOps-team i åtanke, Snyks Cloud Security-lösning förenar och utökar befintliga produkter […]

Subscribe US Now