När upphör Prime Gaming-fördelarna för GTA Online?

admin

Som en del av Amazons satsning på spel började man investera i incitament för sin prenumerationstjänst. De som länkade sitt Rockstar Social Club-konto till Amazon Prime Gaming har fått bonusar sedan 2019, som bland annat inkluderar allt från kontanter i spelet till fastigheter samt tillbehör.

Det verkar som att Rockstar Games och Amazon officiellt avslutar sitt partnerskap.

När upphör Prime Gaming-fördelarna för GTA Online?

Tyvärr är denna fan-favoritförmån snart slut.

Här är vad FAQ-sektionen på Rockstar Games supportsida säger:

Prime Gaming-förmåner stöds inte längre från och med 31 mars 2023 för Grand Theft Auto Online och 3 april 2023 för Red Dead Online.

Om det är någon tröst kommer GTA-spelare som loggade in på spelet den 30 och 31 mars att få $125 000. Samtidigt kommer Red Dead Online-spelare att få 5 guldtackor, en “Scream” emote, en hatt i valfri färg och en tunika med huva.

Amazon Prime Gaming var den näst mest favoritprenumerationen i GTA Online, näst efter Rockstars alldeles egna GTA+-prenumeration. Så, du kan inte klandra vissa för att känna att de tappades som en säck potatis. Det värsta är inte ens att det här hände – det är hur tillkännagivandet gjordes. Rockstar eller Amazon brydde sig inte om att göra ett officiellt uttalande – spelare fick bara en uppdaterad FAQ-sida.

Att förlora GTA$125 000-bonusen svider definitivt, liksom rabatterna på föremålen i spelet.

Trots sin ålder fortsätter GTA Online att få uppdateringar från Rockstar Games.

Se till att kolla in den senaste GTA Online-uppdateringen för att veta mer om vad som händer i spelet.

Next Post

En Java-ansats: villkorliga strukturer

Hej alla och välkomna tillbaka! De tidigare gångerna har vi introducerat begreppet variabel och försökt definiera några grundläggande begrepp om det. Vissa situationer tyder dock på att begreppet variabel enbart inte är tillräckligt för att lösa alla möjliga situationer som kan uppstå framför oss. […]

Subscribe US Now