GTA Online Finders Keepers – All Gang Vehicle Locations Guide

admin

Rockstar Games har lagt till massor av innehåll med San Andreas Mercenaries-uppdateringen. Uppdateringen innehåller en historia med sex uppdrag och mer. Det roliga slutar dock inte bara där.

Rockstar har introducerat ett nytt slumpmässigt evenemang kallat Finders Keepers som låter spelare fylla 100 % av sina affärsmaterial genom att genomföra detta slumpmässiga evenemang. Intressant nog fyllde den slumpmässiga händelsen ursprungligen bara på 40 % av affärsmaterialen. Men efter San Andreas Mercenaries DLC-uppdateringen fyller den på 100 % av affärsmaterialen.

Under evenemanget kommer spelare att hitta olika konvojer från olika gäng som transporterar deras varor. Du måste störa konvojerna och returnera deras varor till dina företag för att fylla på 100 % av dina förnödenheter.

Liksom alla andra slumpmässiga händelser indikeras händelsen av en blå prick som uppstår på din karta. Händelsen kan inträffa på sju olika möjliga platser.

När spelaren väl hittar ett fordon måste de eliminera gängmedlemmarna inne i fordonet, förlora polisen och leverera fordonet till deras företag för att fylla på deras affärsmaterial. Platsen varierar beroende på vilken slumpmässig gängfordonshändelse som utlöser för dig.

Sju olika företag är inblandade i denna slumpmässiga händelse, och du kan fylla på vilket som helst av deras förnödenheter, förutsatt att du äger företaget. De berörda företagen är följande:

Acid Lab Bunker Kokain Förfalskade kontantdokument Förfalskning Meth Weed

Om du inte äger ett företag som det stulna fordonet avser, kommer du att bli ombedd att leverera fordonet till ett avlämningsställe för $25 000 och 1 000 RP.

Händelsen kan skapas i vilken sessionstyp som helst. Det kan dock bara skapas när en spelare har spenderat mer än 16 minuter från det att han gick med i sessionen.

En annan viktig sak att notera är att varje plats har en unik fordonstyp och affärstyp som du stjäl förnödenheter för. Även om fordonstypen som leker på alla dessa platser alltid är densamma, är deras spawningsordning helt slumpmässig.

Det bästa du kan göra är att INTE aktivt leta efter denna slumpmässiga händelse eftersom det kan ta timmar innan den äntligen utlöses. Det rekommenderas att du spelar spelet som vanligt och väntar på att det händer slumpmässigt, som det är tänkt.

Oavsett vilket, följande är de sju möjliga spawn-platserna med tillhörande fordon och affärstyp.

Tabell

Affärs Typ: Weed Farm Supplies
fordonstyp: Landstalker XL

Los Santos internationella flygplats

Affärs Typ: Bunkertillbehör
fordonstyp: Vetir

Vinewood Hills

Affärs Typ: Coke Lockup Supplies
fordonstyp: Caracara 4×4

Av hunden

Affärs Typ: Dokumentförfalskning Kontorsmaterial
fordonstyp: Patriot

Lilla Seoul

Affärs Typ: Förfalskade kontanter Factory Supplies
fordonstyp: Från Dub

Chumash

Affärs Typ: Syratillbehör
fordonstyp: Paradiset

Paleto Bay

Affärs Typ: Meth Lab Supplies
fordonstyp: Gäng Burrito

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Next Post

6 saker att tänka på när du väljer ett ramverk

Att välja rätt ramverk: Viktiga överväganden för din nästa ansökan När du påbörjar ditt nästa applikationsutvecklingsprojekt är det ett smart val att välja ett ramverk. Om du redan är väl insatt i ett visst ramverk är det naturligt att luta sig mot att […]

Subscribe US Now