Red Dead Redemption 1: Kommer en remaster snart? Det verkar så!

admin

Red Dead Redemption betygsatt igen av det koreanska betygssystemet efter 13 år

Medan John Marstons äventyr i Red Dead Redemption först av namnet går tillbaka 13 år, har det koreanska videospelsklassificeringssystemet, detta lands Pegi, precis utfärdat en ny klassificering för den andra delen av Red Dead-sagan. , efter en förfrågan från Rockstar Games moderbolag, Take-Two Interactive.

Red Dead Redemption rankad av det koreanska ratingsystemet 2023

Detta är mycket märkligt och påminner om den nya klassificeringen av de olika Grand Theft Auto i GTA-trilogin 2021, några månader innan det officiella tillkännagivandet av remastern och deras släpp. Under 2021 får vi också inofficiellt veta att Red Dead Redemption och GTA 4 skulle vara nästa spel som ska remastras, förutsatt att trilogin blir en succé. Tyvärr var detta inte fallet och studion föredrog att lägga projektet på is för att allokera alla sina resurser till utvecklingen av GTA 6. Det verkar därför som att projektet för en remaster av Red Dead Redemption har varit tillbaka på rätt spår sedan . Dock inga detaljer om huruvida spelets fristående zombies, Undead Nightmare, skulle inkluderas, men det skulle vara förvånande om Rockstar Games beslutade sig för att inte inkludera alla spelets expansioner.

Remaster av Red Dead Redemption eller version PC?

John Marston i 2010 års version av Red Dead Redemption

Man kan också undra om detta är en remaster på konsoler eller att Red Dead Redemption äntligen kommer till PC efter alla dessa år. Tyvärr är det verkligen en konsolversion som understryks av klassificeringsnumret “CC-NV-230615-00”. Bokstäverna “NV” motsvarar faktiskt ett konsolspel, medan “NP” motsvarar ett PC-spel. Det är därför en ny version för konsoler. Ingen precision dock på vilka plattformar som skulle kunna släppa remastern, men logiskt sett borde den bara finnas på Xbox Series X | S och PlayStation 5, Xbox One och PS4 är nu ett minne blott.

Vi kommer förmodligen att behöva vänta några veckor och månader till för att ta reda på om det verkligen är en remaster av Red Dead Redemption, räkna med att vi håller dig informerad om ämnet.

Källa: Grac (koreanska Pegi)

Next Post

Toppverktyg för hantering av sociala medier

Upptäck hur du automatiserar och ökar dina nätverk på ett enklare sätt Idag vet vi att en närvaro på sociala nätverk blir allt viktigare om du vill boosta din verksamhet och nå en mycket större publik. Men först och främst, Vad är hantering […]

Subscribe US Now