Toppverktyg för hantering av sociala medier

digitateam


Upptäck hur du automatiserar och ökar dina nätverk på ett enklare sätt

Idag vet vi att en närvaro på sociala nätverk blir allt viktigare om du vill boosta din verksamhet och nå en mycket större publik.

Men först och främst,


Vad är hantering av sociala medier?

De är en uppsättning åtgärder och strategier som används för att marknadsföra ditt företag, behålla dina kunder och hålla dig uppdaterad inom ett område som blir allt mer relevant.

Det är inget nytt att allmänheten är alltmer närvarande på internet och vi klarar i allt högre grad att nå en mycket större publik, därför anser jag att det är viktigt att företag finns i så många nätverk som möjligt.

Att använda nätverkshanteringsverktyg kan vara mycket användbart för oss och spara oss mycket arbete samtidigt som vårt företag får fler och fler publik på ett enklare sätt, så vi lämnar dig med ett par exempel på plattformar som kan vara mycket användbara för dig.


Verktyg för hantering av sociala medier

Vi kommer att prata om gratisversionerna av följande plattformar och deras funktioner, varje plattform har också sin betalversion, men utan tvekan erbjuder gratisversionerna en hel del mycket användbara funktioner.

MASSELD

Det är ett mycket lättanvänt verktyg enligt dess användare, gratisversionen kan vara något begränsad men jag tror att det är väldigt användbart och i händelse av att ditt företag behöver fler verktyg är priserna super överkomliga.

Funktioner Du kan ha 3 länkade konton Du kan hantera dina Facebook-, Instagram- och Linkedin-konton Du kan göra upp till 10 inlägg per konto Dataanalys är var 1 dag

Du kan kolla in det på www.crowdfireapp.com

BUFFERT

Precis som Crowfire får den höga poäng för användarvänlighet, du kan spåra innehållsprestanda och den erbjuder fantastisk kundsupporthantering.

Funktioner Du kan ansluta upp till tre kanaler Den har planerings- och publiceringsverktyg Den har en AI-assistent Den är ansluten till Instagram, LinkedIn, TikTok, Facebook och många fler nätverk En enskild användare kan hantera kontot

Du kan kolla upp det på buffer.com

METRICOOL

Den enda negativa egenskapen som jag ser är att man med gratisversionen inte kan kopplas till LinkedIn och idag är det ett mycket användbart verktyg för företag, för allt annat anser jag att det är ett bra verktyg

Egenskaper Hantering av alla dina nätverk (*förutom LinkedIn) Tillgång till analys med en 3-månaders historik AI-assistent för kopior Har en gräns på 50 publikationer per månad

Du kan kolla in det på metricool.com


 

Att hålla dina sociala nätverk uppdaterade och ta reda på alla nyheter och trender inom ditt område kommer att få dig att nå en större räckvidd, så vad väntar du på?

Tack så mycket för att du läste, jag hoppas att du har haft nytta av det!

Next Post

29 juni GTA Online Update firar självständighetsdagen

Trots bristen på nyheter om Grand Theft Auto 6 fortsätter Rockstar att överösa Grand Theft Auto Online-spelare med massor av nytt innehåll för att hålla dem sysselsatta och sysselsatta. Warstock Cache & Carry ger bort en gratis The Vapid Liberator den här veckan. Den senaste veckouppdateringen – aktiv från 29 […]

Subscribe US Now