Överträffa några av fördelarna med Twitter Blue, den nya Twitter-betalningstjänsten

digitateam

Mikrobloggtjänsten Twitter har påbörjat testfasen av sin nya Twitter Blue-applikation, månadsbetalningsversionen som kommer att erbjuda funktioner som inte kommer att finnas tillgängliga i gratisversionen. Twitter Blue fungerar redan i Australien och Kanada och kostar cirka 2,5 euro per månad.

Det här är några av funktionerna som är tillgängliga i den betalda versionen av tjänsten:

Ångra en tweet innan den når mottagaren. Detta var ett verktyg som alla trodde skulle vara tillgängligt för gratisversionen, men det kommer äntligen att bli tillgängligt i blått. Om du ångrar det du just skrev har användaren 30 sekunder på sig att backa innan tweeten börjar cirkulera bland användarna.

Föredragna tweet-mappar. I den fria versionen kan alla användare gilla tweets men kan inte spara dem för att konsultera dem senare som om det vore ett arkiv med favorit tweets. Med den blå versionen kan tweets organiseras efter mappar med de kategorier som användaren vill ha.

Läsläge för trådar. Fastkedjade tweettrådar blir mer och mer moderiktiga, men ibland är de lite krångliga att läsa. Av denna anledning kommer Twitter Blue att underlätta läsning med ett speciellt läge som eliminerar symboler, ikoner och andra onödiga element så att alla användare bekvämt kan läsa texterna som användarna skriver.

Bland andra funktioner kommer betalande användare också att ha tillgång till privilegier som att anpassa Twitter-ikonen på den mobila hemsidan, som om det vore en prioriterad användartjänst. När användare använder testversionen av tjänsten kommer applikationen att förbättra tjänsten och kommer även att börja rullas ut till andra länder.

Next Post

Förtryckaren MKII kan möjligen nördas i GTA Online

Upp med händerna om du har varit en Grand Theft Auto Online-spelare tillräckligt länge för att minnas de dagar då Hydra var det bästa fordonet för sörjande när de ville förstöra en offentlig session. Stridsflygplanet ersattes så småningom av Oppressor MKII, en flygande pansarmotorcykel med låsbara målsökande missiler. Himlens gissel […]

Subscribe US Now