GTA Online-spelare rekommenderas att undvika att spela pga "extrema bedrifter"

admin

Alla online multiplayer-spel kommer att vara en magnet för fusk och exploits – det är i grunden en tumregel vid det här laget. Det är inte så att utvecklare inte bryr sig, för de flesta gör det, men fuskare kommer alltid att hitta ett sätt att förstöra upplevelsen för alla andra. Dessutom drar fuskmakare mer än gärna nytta av denna lukrativa industri.

Gta Online-spelare undviker att spela extrema utnyttjandeGTA Online-communityt är på jakt efter förövarna bakom bedrifterna medan Rockstar Games fortfarande är mamma i frågan.

Men medan fusk och hackare mycket sällan orsakar mer än ett mindre irritationsmoment, är Grand Theft Auto Online för närvarande offer för en farlig exploatering av kontoförbud.

GTA Online-spelare rekommenderas att undvika att spela pga "extrema bedrifter"

Tez2 rapporterar att en ny GTA Online-exploatering låter fuskare bråka med allt från statistik till att korrumpera ditt konto, vilket kan leda till att ditt konto förbjuds eller tas bort från spelet permanent.

Taz2 varnar för att “partiell fjärrkörning av kod”-felet missbrukas och vissa betalar för att ta reda på omfattningen av hur mycket skada den kan orsaka. Insidern teoretiserar att utnyttjandet kan påverka PC-prestandan, vilket är anledningen till att GTA Online-communityt vill att alla spelare ska undvika att spela spelet helt under tiden.

Till och med Speyedr, skaparen av det populära anti-fuskverktyget Guardian, avskräcker spelare från att logga in. De har gått så långt som att stänga av åtkomsten till verktygen “i ett försök att avskräcka användare” från att spela GTA Online och tro att Guardian kan skydda dem.

Det är oklart vem som ligger bakom detta utnyttjande, men Rockstar har ännu inte utfärdat ett uttalande.

På grund av dess utbredning kan vi förvänta oss att Rockstar är all-in på att hitta orsaken bakom utnyttjandet och utfärda en patch.

Gta Online-spelare undviker att spela extrema utnyttjandeRockstar Games måste lösa problemet snart innan det kan orsaka permanent skada på spelares datorer.

Det är synd att det här felet kom precis när Rockstar släppte den senaste uppdateringen för GTA Online. Vi antar att spelare får vänta ett tag innan de säkert kan åka runt i taxibilar.

Next Post

GTA Online: Nyheter, bonusar och reor för veckan den 9 februari

Alla hjärtans dag-vecka i GTA Online, med en ny bil och återkomsten av diamanter i Casino Heist Bonusar och kampanjer för veckan 9 till 15 februari 2023 Alla hjärtans dag kommer till GTA Online i händelse av veckan, en helt ny bil är tillgänglig, Broadway som äntligen kommer på vägarna […]

Subscribe US Now