WhatsApp lanserar en ny funktion som låter dig dölja konversationer från nyfikna ögon

digitateam

WhatsApp-instant messaging-nätverket fungerar i läget “Arkiverat”, en funktion som gör att konversationerna som användaren har arkiverat förblir så även om nya meddelanden tas emot. De arbetar också med nya funktioner som att automatiskt arkivera inaktiva chattar i sex månader. Detta “Arkiverade”-läge, som presenterades i koden för tidigare versioner av applikationen under namnet “Semesterläge”, har nu dykt upp i den senaste betaversionen av meddelandetjänsten för Android-operativsystemet (2.21.11.1).

Med denna version stängs arkiverade chattkonversationer automatiskt av, så att användaren inte får aviseringar om nya meddelanden tas emot, vilket var fallet hittills.

Den som bestämmer sig för att aktivera den här funktionen kan göra det från inställningsmenyn genom att klicka på alternativet “chats”, som inkluderar ett nytt alternativ, “håll chattar arkiverade”, som kan aktiveras och avaktiveras. När användaren aktiverar läget “Arkiverat” visar chattfönstret högst upp sektionen där alla arkiverade konversationer ingår, med ett nummer för att återspegla antalet nya meddelanden som tagits emot.

I betaversionen finns även ett alternativ i inställningarna som gör att du automatiskt kan flytta chattar som varit inaktiva i mer än sex månader till arkivet.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Next Post

BitMEX-användare kan nu köpa och konvertera Ethereum (ETH)

Tidigare känd som en Bitcoin-enbart derivatbörs, BitMEX har övergett sina planer eftersom det lägger till stöd för nya tillgångar, med den senaste är Ethereums ursprungliga token – Ether. Tillkännagivandet från den 21 mars informerade om att användare kommer att kunna sätta in, ta ut, köpa och konvertera ETH med omedelbar […]

Subscribe US Now