WhatsApp lanserar en ny funktion som låter dig dölja konversationer från nyfikna ögon

digitateam

WhatsApp-instant messaging-nätverket fungerar i läget “Arkiverat”, en funktion som gör att konversationerna som användaren har arkiverat förblir så även om nya meddelanden tas emot. De arbetar också med nya funktioner som att automatiskt arkivera inaktiva chattar i sex månader. Detta “Arkiverade”-läge, som presenterades i koden för tidigare versioner av applikationen under namnet “Semesterläge”, har nu dykt upp i den senaste betaversionen av meddelandetjänsten för Android-operativsystemet (2.21.11.1).

Med denna version stängs arkiverade chattkonversationer automatiskt av, så att användaren inte får aviseringar om nya meddelanden tas emot, vilket var fallet hittills.

Den som bestämmer sig för att aktivera den här funktionen kan göra det från inställningsmenyn genom att klicka på alternativet “chats”, som inkluderar ett nytt alternativ, “håll chattar arkiverade”, som kan aktiveras och avaktiveras. När användaren aktiverar läget “Arkiverat” visar chattfönstret högst upp sektionen där alla arkiverade konversationer ingår, med ett nummer för att återspegla antalet nya meddelanden som tagits emot.

I betaversionen finns även ett alternativ i inställningarna som gör att du automatiskt kan flytta chattar som varit inaktiva i mer än sex månader till arkivet.

Next Post

Microsoft kommer att sluta stödja Windows 10 från 2025

Redmond-företaget har meddelat att de kommer att sluta stödja Windows 10 från och med 2025. På så sätt bekräftas ryktena som talade om en ny version av operativsystemet som heter Windows 11. Företaget självt verkar leka med förväntningarna, efter det han postade en video förra veckan som antydde vad som […]

Subscribe US Now